Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczaaaaaa

Chcę uprawiać sex z robolem

Polecane posty

Gość prawdziwa jola real
Chociaż,tak myślę... Jeśli chociaż on ma być szczęśliwy, niech sobie tą inną znajdzie asap. Życzę mu tego...

Gość Global_underground
Pozamiatane hihi

Gość prawdziwa jola real
Jeśli oskarżanie mnie o to, że jestem brzydka i nikt mnie nie bzyka uspokaja cię, to przyjmijmy że tak jest. Ja znam prawdę i mnie to wystarczy. A mój "wymyślony" to czyta, śmieje się i wybacz, nie zacytuję, co mówi na Twój temat. Radzi Ci jak najszybciej wrobić twojego w kredyt i dzidzi bo jadąc na ręcznym może szybko się znudzić... Pozdrawiam i bez odbioru- niezwykle głęboka emocjonalnie i niedointelekyualizowana kobieto...

Gość prawdziwa jola real
Global, pozdrawiam- fajnie że nawet w kafeterii na forum (ciekawym socjologicznie), znajdują się normalni faceci. Niestety, są też "normalne" kobiety, jak moniczkaaaaa na ten przykład...

Gość prawdziwa jola real
idę, bo zaraz mam klienta z dużym czarnym kutasem i chociaż nie używam gumy to sądze, że taka ruletka będzie dobrym rozwiązaniem po czytaniu tych waszych wypocin

Gość Moniczaaaaaa
Widzę właśnie ale to nie jest podszyw. To tylko filozofia spożywania ekskrementów. Właśnie jesteś w ukrytej kamerze. Dziewczyna się zdziwi, że aż tak pociągnęła temat :P :P :P :P Idę i dziękuję za współpracę. :) 🖐️

Gość prawdziwa jola jest tylko 1na!
Podszywający się pedale... Opowiadaj o swoich preferencjach gdzie indziej... Wejdź sobie na jakąś stronkę dla homosiów, może znajdziesz spełnienie. Bez odbioru

Gość Global_underground
No niewiem czy taki normalny :D Bardzo nienormalny ... tzn lubiący to co nienormalne, niemoralne, a przy tym szczerze i prawdziwe ....

monia- twój kochanek stygnie. Zamiast pisać o ekskrementach, spożyj jego ejakulat. Pa.

global- gadasz do rzeczy i nie piszesz o stosunkach z psami i arabami- a więc trochę się wyróżniasz. Moniś za to wpisuje się w schemat

Gość Global_underground
Szkoda że się ukryłaś za tą ukryta kamerą

A, jeszcze jedno- Arabowie są OK, żeby nie było. Chodzi mi tylko o to, że gdy napiszę coś co wykracza poza schematy tzw."archetypicznych Polaków" to zaczynają się tego typu komentarze. Każda laska która lubi anal jest szmatą, natomiast zdrada w małżenstwie- czemu nie...

Gość Global_underground
seks analny do którego zawsze próbuję namówić ... zdrada w małżeństwie ... ?? trochę to zbyt proste. Niezaspokojenie to nieporozumienie, a jak na tym można budować związek ... trochę to smutne już na samym wstępie

exactly:)

oj dzieci, dzieci- nie latwiej jest powiedziec swojemu facetowi czego sie od niego oczekuje??? lepiej byc cierpietnica na forum?

Nie rozumiem niektórych... Szukaj sobie co lubisz, a nie tak się wypowiadasz o dobrym chłopaku. Swojego faceta docenisz jak sobie znajdziesz tego swojego prymitywa i zobaczysz jak to "fajnie" jak nie będzie cię szanował.

Gość prawdziwa jola jest tylko 1na
Dodam, że mam pełną świadomość, że kruszki tak naprawdę nie rosną na wierzbie. Sprawdzone i potwierdzone

Gość Global_underground
Było tutaj coś znacznie ciekawszego niż ona :)

Znowu idiota się podszywa... Nie mam siły, spadam stąd

za miesiac napisze- moj facet mnie nie szanuje, jestem tylko dla niego workiem na sperme, powtarzajace sie schematy

Gość mam cichą nadzieję, że
ta dziewiętnastka przy Twoim nicku Summer to Twoja szczęśliwa liczba a nie zapowiedź nadchodzących wiosenek. Inaczej skończysz w klasztorze i panowie będą musieli się przerzucić na bardziej oklepane niewiasty. :P

Gość Global_underground
a oklepanych niewiast niestety nie brakuje

nie jestem zadna dewotka!! mam tylko swoje zasady krore tu nie sa rozumiane ale zmieniac sie nie mam zamiaru

Gość na moje nieszczęście
trochę tak, bynajmniej nie z powodów napastowania na Twoje dziewictwo, ale bardziej jak się Ty się odnajdziesz w tej Kafeteryjnej zawierusze. :P

Gość to już wiesz o co chodzi
a nadal zachowujesz się jakbyś miotłę połknęła. Userzy tu piszący już mają dzieci, mężów, żony, kwiatki do podlania a jeszcze inni już są po pierwszych zdradach a Ty wykrzyknikami chcesz zamieszanie zrobić. hehehehehehehehehh

ja nie pisze o zdradach pod publiczke, moje zycie jest przyjemnie nudne, nie musze pisac zmyslonych historii o moim zyciorysie

Gość Global_underground
Przyjemnie nudna to może być wizyta wujka ... A nie życie ...