Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalinka..

Podejrzany Facet.....

Polecane posty

Gość Kalinka..

Witam! Jakis czas temu poznalam bardzo fajnego faceta, jest przystojny, troche starszy ode mnie, od razu zrobil na mnie wrazenie. Problem zaczal sie gdy spytalam czym sie zajmuje...drażni go ten temat i nic nie mowi. Jest co prawda wyksztalcony, ma wyższe wyksztalcenie, zna jezyki ale nie pracuje, siedzi w domu i wiecznie ma dla mnie czas. Malo tego, zawsze jest doskonale ubrany w markowe ciuchy, jeździ luksusowym autem i ja nie wiem skąd na to bierze. Ma też bardzo podejrzanych znajomych ktorzy wyglądają jak gangsterzy, nie poznaje mnie z nimi, jak chodzimy razem na imprezy to Ci jego koledzy są tak jakby mnei nie bylo, nigdy ze mna nie rozmawiają nie patrzą nawet na mnie a on siedzi i gada z nimi o jakichs interesach. Jak go pytam czym sie zajmuje to mowi "a co ty kurwa z policji jestes?" albo "dobrze Ci??? to co Ci chodzi ??? I koniec gadki :( Najgorzej ze moi rodzice bardzo nalegają zebym w koncu ich z nim poznala ale boje sie co bedzie jak spytają go a czym pan sie zajmuje ??? A ostatnio jak chcialam isc na kręgle i do kina to zadzwonil do niego jakis czlowiek i rozmawiali po rosyjsku. Nigdy nie zostawia telefonu komórkowego na widoku wiec nic nie moge sprawdzic a pomimo ze mieszka w ogromnym mieszkaniu w centrum miasta, nie ma telefonu stacjonarnego co jest bardzo dziwne. Co robic ? Przyznam ze jest mi z nim bardzo dobrze ale ciągle żyje w niewiedzy

Jest Ci dobrze z facetem który na Twoje pytania odpowiada : " a co ty k**wa z policji jestes?" albo "dobrze Ci??? to co Ci chodzi ??? " Pomyśl o tym.

Gość ehhhh..............hhhhhhhh
prowokacja przyznaj sie !!!!!!!!!!

Gość Kalinka..
To prawda ze to nie bylo mile ale to byly incydenty. Ogolnie jest dla mnie bardzo dobry, az za dobry, ciagle dostaje kwiaty, prezenty, drogie perfumy diora, chanel itp. Pare razy w tygodniu jemy w restauracji, mówi ze mnie kocha, ciągle mnie nosi i jak ściska to mowi ze zanim mnie poznał to jego zycie bylo nudne i straszne. I mam go pozamiatac bo raz sie brzydko odezwal ???

Gość Kalinka..
nie to nie jest prowokacja na prawde was pytam szczerze i nie wiem jaka podjac decyzje !

Gość milenka z poznania
no to chłopak z bandy Kutasika:D:D:D:D:D

Gość milenka z poznania
naślij na niego skarbówkę jak jest czysty to Ci wybaczy a jak nie to precz z ścierwem:D

• NAJŚWIEŻSZE

• 2
      ...