Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candiesssssssssssse33

WZROST KOBIET-----dyskusja

Polecane posty

ależ mnie wkurwiaja topiki które laski są mniej wart i które lepiek wygladaja!!!!! przecież niskie dziewczyny też potrafią mieć dlugie nogi a najważniejsza sprawa to dobrze się czuć ze swoim wzrostem!!! a ja znam wiele osób którre maja kompleksy odnośnie wzrostu, dziewczyna 180cm uwąża że jest za wysoka i chciałaby mieć 170cm ale nie mniej, dziewczyna 155cm chciałabym mieć 180cm i tak w kółko i nazad, i tworzy sie jedna wielka paranoja!!!!

Gość Miecia Szcześniak
Ja mam 166 cm i jest okej. Facet i tak na początku patrzy na twarz :)

wiesz, twarz jest ważna ale media i cały ten świat gwiazd tworzy jakąś chorą presję odnosnie wzrostu :o

zazwyczaj jest tak ze najbardziej zakompleksione osoby krzycza najglosniej i wyszydzaja tych ktorzy maja to czego Ci nzakompleksieni nie maja.Jedyna madra sposobnosc.Olac ich.

Gość szczypiorrrrrr
ja powiem tak, jesli ktos jest zadowolony ze swojego wzrostu nie musi walczyc o akceptacje przez takie głupie docinki jakby to miało zmienic gust innych ludzi, ktos z kompleksami zawsze zacznie temat ktory go najbardziej boli i zacznie wymyslac własne absurdy, sa gusta i gusciki np ja nienawidze u facetów tzw kaloryferka co mogłoby sie wydawac jest marzeniem kazdej kobity aby go chociaz dotkną, a ja lubie dobrze zbudowanych wysokich facetów, ale jak widze umiesniony brzuch to dostaje wymiotnego odruchu. naprawde kazdy woli co innego, jeden cipsy drugi czekolade, kolega woli niskie i chude a inny kolega wybrał wysoką i... grubą. tak poza tym gdzie sie podziała ta wzajemna zyczliwość, bezinteresowny usmiech do drugiego człowieka?? ludzie potrafią napedzac tylko agresje i zawisc, sami sie w tym zatracają a potem wymagają od swiata niewiadomo czego....

przestańcie już z tym wzrostem :o te tematy to jedna wielka porażka, jak nie okres to ciąża, jak nie ciąża to wzrost 🖐️