Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiunia22

pytanie do intelientnych uczonych ludzi, tłokom wstęp wzbroniony!!!

Polecane posty

Gość pysiunia22

potraficie napisać mi wyprowadzenie wzoru na wartość prędkości z jaką musi się poruszad sztuczny satelita Ziemi okrążający ją po orbicie o promieniu R.?

Gość ..NATALA..
Sam jesteś tłok!

Gość druga irlandia
haha, zgadzam się z natalą, pysiunia, jesteś tłokiem albo jak to w moim regionie się mówi - tłukiem:classic_cool:🖐️

Gość druga irlandia
a to 22 to chyba nie wiek bo prędkości kosmiczne się w II klasie gimnazjum omawia :o

Gość pysiunia22
ha. nie potrzebuję odpowiedzi na to pytanie. założyłam sie z koleżanką ze na tym forum dla matek polek, dla ograniczonych umysłowo ludzi, obiboków, zdradzaczek i geji nikt nie bedzie wiedział w ogóle o czym mowa. jedna osoba wiedziała mniej wiecej o czym mowa. reszta.... tak jak zakładałam ;)

Gość pysiunia22
ludzie nie zauważacie że to forum Was cofa w rozwoju? troche sie można dowiedzieć, ale to same pierdoły typu mój mąż mnie zdradził, wzrost kobiet, mam kompleksy, kupiłam sobie farbe do włosów, i najlepszy dzisiejszy- chce rozwodu bo mąz ma za duży brzuch... przeczytajcie sobie czasem same nagłówki.... pieprzenie o dupie maryni w kólko to samo. żadnych ludzi na poziomie. i jeszcze te prowokacje typu przed chwilą przyłapałam faceta na zdradzie i siedzi na necie i wszystko pisze, nawet jak ktoś dzwoni do drzwi to siedzi i pisze " O!! właśnie ktoś zapukał do drzwi! Ide sprawdzić kto i otworze. " a wszyscy sają po gaciach, o jejku kto to mógł przyjść... załośni ludzie. gdzie sie podziali Ci normalni ze studiami, przyszłością, z ułożonym NORMALNYM zyciem??

Gość pysiunia22
oj dyrektore tak patrze czasem na to co piszesz tak sie bardzo obnosisz z tym ze jesteś mniej więcej znana ze aż mnie muli czasem wiesz? masz idiotyczne odpowiedzi, więc nigdy sie nie włączałam do dyskusji z Tobą. uważaj bo niedługo przestaniesz wychodzić z domu, bo ciekawośc co o Tobie napisali na kafie bedzie silniejsza, niż zrobienie zakupów, pojście do pracy czy spotkanie z przyjaciółmi, o ile tych rzeczywistych w ogóle masz.

Gość pysiunia22
nie powiedzialam ze jestem człowiekiem na poziomie wiem na pewno ze ty nim nie jesteś skoro wkładasz mi do ust słów których nie powiedziałam.

Gość telewizjana kaaa
jak ktoś daje taki ntemat to odrazu odpowiadam......SPIERDALAJ DEBILU/DEBILKO

Gość pysiunia22
zauważyłam ze jestes w siódmym niebie jak gdzies wspomną o dyrektore, a jak już ktos założy temat typu Km jest dyrektore to juz całkiem meksyk;) bycie cyniczną w twoim przypadku to tylko i wyłącznie kamuflaż. i zgrywanie nie wiadomo kogo. w tym wirtualnym świecie możliwe;)

Gość pysiunia22
dyskusja z Toba.... cynizm i nic wiecej ;) miłego wieczoru, życze Ci aby ktoś jeszcze dzisiaj o Tobie gdzieś wspomniał, a może nawet napisał nowy temat. Dla takich ludzi jak ty to gwarancja udanego dnia ! ;)) pozdrawiam

Gość pysiunia22
dyrektore Długo już tu siedzisz (tzn. ile lat) ? Twoja ambicją było by stać się sławnym na tym prostym forum?

Gość pysiunia22
haha! dyrektore lekko zbulwersowana:D ojj, poprawiasz mi humor kobieto;) ostatnie prace domowe odrabiałam jakies 15 lat temu, ale dzieki;)

Gość Witold Szafałowicz
Satelitę trzeba zestrzelić jak Trupolewa by był trupem! A potem nareperować wraki i niech latają sobie satelita i samolocik koło siebie, aż beznyzna się skończy!

Gość ja..pokole...
wszystko co ciekawe Was interete? A ta panienka(chyba) ..warta uwagi :D:D:D

Gość pysiunia22
ale samoloty są na benzyne... niedouczone to takie. jesteś kretynką do potegi wiesz? nie żeby mnie to ruszało:P studia mam dawno skończone, i nie jakies politologie, kulturoznawstwa, czy publicrelation;d ale kretynka dyrektore wie lepiej, uczepi sie durnowacizna jednego i brnie do upadłego.... boże wiszisz i nie grzmisz :)

Gość pysiunia22
a myślisz ze niepoprawne napisanie jednego slowa świadczy o inteligencji i madrości? wiesz co to takiego dys leksja i dysortografia?;) chociaż nie mam tego to jednak, człowiek nie jest nieomylny i czasem może zdarzyc mu sie jakiś błąd. rozumiem ze cyniczej dyrektore bez nie;) żebyś wiedziała ze prestiżowe :) choć mogłaby być medycyna to jednak politechnika nie wypada przy niej najgorzej;)

Gość pysiunia22
tak samoloty sa jeszcze na gaz i wegiel... staczam sie do twojego poziomu przesiadując na tym forum :))

Dla ciekawostki mogę wam powiedzieć że najszybszy stworzony przez człowieka myśliwiec - MiG-25 - wyciąga 2,83 Macha. A w ogóle rekord prędkości odnośnie samolotów z napędem turboodrzutowym należy do amerykańskiego SR-71 - 3,25 Macha.

Najszybszą maszyną pasażerską był Concorde - wyciągał 1,6 Macha. Ale cóż. SR-71 w dobie satelitów rozpoznawczych był nierentowny. Podobnie jak Concorde (który w dodatku był zbyt głośny). Z kolei MiG-25 (później ulepszony do standardu Mig-31) został wyparty przez MiG-a 29 (później ulepszonego do standardu MiG-35).

Obecnie MiG-29 i Su-27 pozostają podstawowymi myśliwcami sił powietrznych Federacji Rosyjskiej. Nieoficjalnie mówi się jednak że 40% nie nadaje się do bezpiecznego latania z uwagi na zły stan techniczny. O prowadzeniu walki nie wspominając.

Praktyczne doświadczenia bojowe wykazały że MiG-29 ma zdecydowanie za słaby radar. MiGi 29 przegrywały z F-15, z F-18 i z Su-27. Zanotowały jedynie sukcesy w walce z gruzińskimi samolotami bezzałogowymi.

Gość pysiunia22
czepiam sie, bo wiem ile pracy i wysiłku włożyłam z studia. nie po to zeby jakas niedouczona pipa wciskała mi że chodze do gimnazjum chociaż nigdy do niego nie chodzilam, ze samoloty sa na gaz i wegiel itd itd. ;)

Inteligencja, a rozum to dwie różne sprawy ćwoku :o Inteligencja nie musi iść w parze z rozumem