Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbiturianka

20l i ciągle sama. Chyba wpadnę w depresję!!!

Polecane posty

Gość barbiturianka
Aha... czyli jedynym wyjściem jest psychoterapia ;p

Gość barbiturianka
Że ktoś mnie może odtrącić? Przecież to prawda. Raczej nabranie do tego na tyle dużego dystansu, że mnie to nie zaboli może pomóc.

Gość barbiturianka
Więc nie zasługuję na miłość i powinnam się pogodzić z tym, że zawsze będę sama, tak?

Gość barbiturianka
Tylko jak mam to zrobić? Skoro z każdym dniem moja samoocena spada, a ja tylko się utwierdzam w tym że coś jest ze mną nie tak.

Kiedyś moja znajoma powiedziała mi, że najbardziej jej samoocena podniosła sie po tym jak założyła konto na portalu randkowym :P Nie odpisywała, nie spotkała sie z nikim . Patrzyła tylko i liczyła facetów którzy do niej pisali. Serio sprawdz. Podejrzewam , że miło sie zaskoczysz :P

Aha i jak czytam , że ktos z tego powodu proponował Ci psychoterapeutę to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać :P Teraz zadaj sobie pytanie czy świadomość tego ,że w wieku 21 lat miałaś 15 chłopaków to powód do dumy ? heh wnioski wyciągnij sama :P

jezeli jestes stworzona na wzor i podobienstwo doskonałego Boga to nie moze byc nic nie tak juz z samej definicji

Gość barbiturianka
Może jest to jakiś sposób ;p

Zrób to , a sama sie przekonasz i jeszcze kiedys podziękujesz Pablowi32 Nie martw sie jak kiedys złapiesz doła buu jaka jestem brzydka to pomyśl sobie tak " sa brzydsi np ten pablo z kafeterii" Hahaah jeszcze raz pzdr i powodzonka

Gość barbiturianka
:):):) nie ma tak dobrze w życiu, ja zawszę porównuję się do ładniejszych ;p

Gość anokia
lepiej byc sama i szczesliwa jak miec bydlaka za chlopa, nic na sile, pozdrawiam i zycze szczescia:)

Gość barbiturianka
Cały czas żyłam w myśl zasady nic na siłę i na wszystko przyjdzie czas, ale nic to nie dało. A z wiekiem coraz trudniej beztrosko i optymistycznie do tego podchodzić. Zwłaszcza jeśli naokoło coraz więcej par.

Gość Zapraszam - Tarot allegro!!