Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba trudny przypadek

Dziewczyna-kombinatorka

Polecane posty

Witam. Od jakiegos czasu spotykam sie z pewna dziewczyna, Asią. Wczoraj zaprosilem ją do restauracji z chinszczyznom. Przez 2 godziny wysluchiwalem jej gadania o tym, ze od lat podkochuje sie w Mietku Szczesniaku (szok!!!), ze nalezala do scholi itp. Nagle dostala wiadomosc, przeczytala ja i dalej gderala. Za jakies 10 minut zrobilo jej sie niedobrze i stwierdzila, ze chce isc do domu. Odprowadzilem ja. GHdy wracalem do siebie, postanowilem isc do sklepu po cos do zjedzenia, bo niewiele zjadlem w restauracji (pracuje na poczcie i mialem tylko 50 zl, wiec dla pewnosc zamowilem tylko wode). Gdy wyszedlem ze sklepu zobaczylem nikogo innego jak Aske w objenciach jakiegos koksa!!! Dzis napisala mi, ze cala noc nie mogla spac, ale teraz dobrze sie czuje i czy gdzies wyskoczymy. Co mam o tym myslec?

Gość maturks4
Że lepiej poczytać dobrą książkę (przy okazji ortografię sobie poprawisz) niż zadawać się z byle kim

Nigdy nie mialem dziewczyny, mieszkam z matka, nie mam kolegoe, jedyna moja rozrywka to granie w diablo na komputerze. Chyba jestem przegrancem