Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonka z problememeem

seks z meżem jest słaby bo ma małego - powiedziec mu?

Polecane posty

od 2,5 roku jestem mezatka. Bardzo meza kocham i super sie miedzy nami uklada. Gdyby nie to ze seks z nim to porazka. Nie jest to dla mnie nigdy przyjemne, o orgazmie moze pomarzyc.Kochamy sie w roznych pozycjach, delikatnie sugeruje ze spróbujmy tak, albo tak...Nic to nie daje. Po prostu ma za małego. Od poczatku widziałam ze nie jest hojnie obdarzony ale myslalam ze wazniejsze jest uczucie, bliskosc. Udawałam wiec ze jest super. Ale teraz po tylu latach zaczynam sie robic lekko sfrustrowana. Maz był moim jednym mezczyzna tak wiec nigdy nie zaznam co to przyjemnosc z seksu i strasznie czesto sie nad tym uzalam i nie wiem co robic wiem co powiecie, ze nie liczy sie rozmiar tylko technika...wierzcie mi próbowalismy w roznych pozycjach ale zwyczajnie nie zawiele czuje. Moglybyscie tak zyc? Bez rzeyjemnosci z seksu? W klamstwie ze jest miło i super w czasie kiedy ciagle musicie udawac jęki?:(

tak na oko 10 cm

Gość Kurczaki i ziemniaki
A teraz weź słownik języka polskiego i się popraw.

nie masz niby orgazmu bo ma małego? Wiesz sa różne sposoby aby osiagnac orgazm nie tylko sam penis :D

napisałam "hojnie" . Cholera wie czemu poprawiło na chujnie:) a orgazm mam kiedy robi to ręką, ale chciałabym zeby rowniez seks był przyjemny a nie jak meczarnia cale zycie...kiedy jecze u jecze pol godziny a tak naprawdę usypiam...

znowu tak poprawiło:P co jest z tą kafeterią:) h-o-j-n-i-e;)

to nic nie daje. Seks jest tak nieprzyjemny i nudny ze nie jestem w stanie sie skupić na tym co robi mi reką:)

zreszta ręka tez nie jest rewelacyjnie....zastanawia mnie czy tak mozna zyc, cale zycie bez seksu....

Rozumiem Twój żal Ale nie móe mu tego Nie wiem, co Ci poradzić, ale nie mów mu tego, bo to będzie jego nsjwiększą porażką i w ogole nie będziecie uprawiać sexu. faceci mają wielkie kompleksy na tym punkcie .

tyle ze on mysli ze mi sie podoba...kiedy mu powiem to bedzie dla niego jak garnkiem w pysk...a jesli mu nie powiem to chyba wybuchne jednego dnia.. ostatnio tylko o seksie mysle:(:o

chyba byłoby tak jak pisze kolezanka wyzej. to byłaby dla niego najwieksza porazka. wszytsko by sie zmieniło w naszym zwiazku na zawsze.... ale cholera jesli mu nie mowic to tak zyC??? juz do konca....sfrustrowana, niespełniona///masakra

odpowiadając na pytanie w temacie - od tego, ze mu powiesz, nie urośnie mu w takim razie - jaki sens jest mu to mówić, skoro to wielkośc jest dla Ciebie problemem?

Mysle ze oszukiwanie cale zycie to bezsensu, kochasz go wiec rozwiaz ten problem. Napewno bedzie trudno mu to zaakceptować jak kazdemu mezczyznie ale inaczej wasz zwiazek nie przetrwa, bedziesz go zdradzac potem udawac ze seks z nim jest przyjemny az sie rozwiedziecie;] Ja swojemu zawsze mowie kiedy jest mi zle a kiedy dobrze i nigdy nic nie udaje bo to błędne koło

z drugiej strony jak ciagle klamalas ze jest ci dobrze to moze cie znienawidzić ;)

Gość dietowa ona
musisz miec fest rozwalona pizdziore skoro nie sprawia ci to rpzyjemnosci. A moze problem jest z Toba on nie ma za malego tylko Ty masz zbyt rozpierdolona ta pite, pomysl w ten sposob

Gość fsdfx
mój ma 14 i rzadko mi się zdarza żebym doszła, też jest moim pierwszym.

Gość Kamila XXX
Nie mow mu. I znajdz sobie kochanka.

Gość bhfrgthydr
i tak sie rodzi kurestwo. jesli ci to tepa babo przeszkadzalo to nie rtz abylo sie chajtac...ale puste baby

Gość żaI mi cie
:o

Gość kiciikici
on nie ma malego tylko ty masz duza

Moj mąż też ma małego i mm ten sam problem co ty. Nigdy nie doznałam prawdziwej rozkoszy,nawet nie wiem jak wygląda orgazm ale nie ten przez łechtaczkę tylko ten z punktu G

Gość ahhhhh sredniowieczeee
napiszę wprost a języka i dłoni to Wasi mężowie nie mają?? seks nie kończy się na wsadzaniu orgazm możecie mieć łechtaczkowy

Gość gieniasztacheta
kupcie sobie jakies pomoce moze wibrator kulki i sprobujcie a i jeszcze jedno wiecej niz myslisz facetow ma podobny rozmiar i daja rade wiec moze powinniscie isc do specjalisty moze masz blokade i podczas pipolenia myslisz o glupotach...