Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jumelka

czy w lumpekcie kupię ciuchy ciążowe>

Polecane posty

Gość jumelka

bo jak widze nowe i ich ceny to ręce opadają chodzi głownie o spodnie

Gość jumelka
a jak mam szukac zeby znalezc uzywane

skopiuj sobie ten link do przeglądarki tylko pousuwaj spacje http://allegro.pl/listing.php/search?category=78013&sg=0&string=spodnie+ci%C4%85%C5%BCowe&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&buy=0&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&view=gtext&order=t&clear_cookie=0&a_enum=all&change_attr=Poka%C5%BC

z lumpeksu mam spodnie ciążowe i tunikę- to z H&M, dodatkowo spodnie letnie- nie wiem jakiej firmy, dwie bluzki- nie wiem czy z przeznaczeniem na ciążowe, ale odcinanie pod biustem, z luźnym dołem, i za takie robią, spodnie z szeroką gumą- ale bez golfa- te też robiły za ciążowe. Można trafić, zwłaszcza w dużym ciucholandzie, ja chodziłam za tym w pierwszej ciąży, w niektórych odkładali takie rzeczy na zaplecze, wystarczyło zapytać. Teraz kupiłam sukienkę za 18 zł. (z przesyłką) z H&M na allegro, paczkę z czterema parami spodni i bluzką za 120 zł. Zupełnie spełnia potrzeby w tym zakresie, dodatkowo jakieś nowe rzeczy też miałam. Sama już tego nie sprzedam, zostawiam na kolejną ciażę. Ciuchy (bluzki i sukienki) z H&M często się nadają też do karmienia, więc może warto coś tam kupić, posłuży dłużej.

Gość można kupić tylko
trzeba się nachodzić-kupiłam beżowe sztruksy z h&m z golfem,i granatowe dresy tez z golfem.kupiłam też ze sklepu h&m jedne wizytowe czarne bo czasem i ciężarówka musi ładnie wyglądać,oraz jeansy.bluzki odcinane pod biustem za kilka złotychdo tego sweter rozpinany i zawsze mozna coś zestawić.moja koleżanka wpadła na taki pomysł że kupiła w lumpeksie normalne jeansy i w sklepie z tkaninami kawałek elastycznej bawełny i ciotka krawcowa uszyła jej takie ciążowe.w firmowych sklepach są wyprzedaże i udało mi się kupić wizytową sukienkę za 19 zł.ogólnie były tam rzeczy w cenach 20-30 zł