Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisimo

Jak podsunąć chłopakowi pomysł na cudne zaręczyny?

Polecane posty

Gość sisimo

Długo zastanawiałam się, jak mojemu lubemu podpowiedzieć, jak powinny wyglądać moje wymarzone zaręczyny. Zwerbował mamę do pomocy,żeby mojemu chłopakowi szepnęła coś na uszko:) Ale Marek, jak to facet,albo nie skumał albo udawał greka. Aż tu nagle wczoraj wpadłam w necie na fajną poradę: http://www.zaradni.pl/porada/4574,jak_zorganizowac_niezapomniane_zareczyny No i bomba!!!!To jest to!!! Wysłałam mojemu Mareczkowi ten link na pocztę.W temacie wpisałam: przeczytaj koniecznie Misiaczku:) Co myślicie na ten temat? Kapnie się o co chodzi? Dobrze zrobiłam? Co myślicie o tej poradzie z linku? Powinnam jeszcze o czymś mu powiedzieć???? Czekam na komentarze i podpowiedzi:)

Gość Paulina :)
Moim zdaniem facet sam powinien coś wymyślić. Nie należy mu nic narzucać. Jeśli będzie chciał się zaręczyć to się zaręczy... Proste! A tak w ogóle, czy wy rozmawialiście coś na temat zaręczyn? czy to ty wpadłaś na ten "genialny" pomysł?

Gość bez komenatrza slub
to wazna odpowiedzialna zyciowa decyzja a ty dziecko robisz sobie z tego jaja swojemu facetowi tez podsuwasz pomysly na to kiedy ma zrobic siusiu czy kupke i w jaki sposob ?? boze dziecko sio do przedszkola zalosna jestes a potem dziwic sie ze tyle rozwodow skoro zareczaja sie i sluby biora same gowiarze nie mam tu na mysli wieku

Gość lokatka
a nie lepiej zaufac swojemu mezczyznie? pozwolic mu sie wykazac, zeby zrobil to jak chce i kiedy chce? zeby cie zaskoczyl? ja bym na pewno nic takiego nie wyslala mojemu, mimo iz lubie zeby wszystko bylo "po mojemu" ;) ale taka chwila powinna byc spontaniczna :P

Gość kwiaty? płatki róż?
o matko w życiu ! nie jestem ślimaczą romantyczką o maślanych oczach i takie coś w ogóle nie wchodzi w rachubę ;) wolałabym już zaręczyny w lasku na polance podczas pikniku ze spontana czy choćby podczas wspinaczki na Giewont/Rysy ;D

Gość niestety nie każdy
wejdzie na giewont czy rysy

Gość dobre fest
nie każdy? z małymi dziećmi wchodzą no ale to kwestia teraz pasji do gór i koleżanka wyżej tylko przytoczyła co by wolała ;) ja również nie jestem za takimi pierdołami, facet albo chce się oświadczyć albo nie a jak dziewczyna takie tematy zakłada to musi być nieźle zdesperowana.

Gość autorko współczuję
Jak podsunąć chłopakowi pomysł na cudne zaręczyny? - sam powinien wpaść na pomysł, co to za zaręczyny skoro sama chcesz ingerować jak mają wyglądać itd?:D

to jest zalosne - to facet powinnien z wlasnej nieprzymuszonej woli pprosic o reke w odpowiednim dla siebie momencie i moze ale nie musi zrobic to w wyjatkowy sposob. nie jest wazna oprawa ale bliskosc 2 osob i decyzja czy chca byc do konca zycia razem. zachowanie, jak autorki, jest niskich polotow:D

Gość dobe fest
dokładnie zgodzę się z tym ;)

O Matkoo :o po choj ci cudne zaręczyny ? :o to tylko zaręczyny...masakra... :o

Gość Kkkrrrolliczek doswiadczalny
ło żesz ja pier...le..... zareczyny w wieku 15 lat czy jak:D bo nie rozumiem :D?????

Gość zalatuje prowo
srowo ;p

Gość zalatuje prowo
co nie zmienia faktu, że zaraz zlecą się zwolenniczki różnych typów: a- facet musi zrobić jak w ich wyobraźni bo inaczej co to za ślub bedzie i życie ;D b- jak nie zrobi jak one se wymarzą to zerwą najlepiej raz na zawsze c- jak nie kupi pierdzionka z pseudo brylantem to se może iść żyły podciąć d - itd ;D mówię wam zaraz się zlecą :D i się zacznie

Gość krowa rasowa
"Na pewno miłym zaskoczeniem dla naszej wybranki, byłoby gdyby zaręczyny odbyły się w ważnym dla was miejscu tj. pod szkołą w której się poznaliście,w parku gdzie pierwszy raz ją pocałowałeś czy w knajpce do której poszliście na pierwszą randkę. Miłym akcentem byłoby, gdyby w tle(oczywiście w miarę możliwości) rozbrzmiewała "wasza piosenka" lub ulubiona melodia ukochanej. Warto zadbać również o świece, wino, płatki róż itp. " to cytat z tego linku wiec chlopy do dziala sypac platki roz pod szkola albo w parku :D jak to nie jest prowo to wspolczuje serdecznie temu kolesiowi

Gość zalatuje prowo
jak to czytam to mam wrażenie, że piszą to raczej o nastolatkach :D

Gość .....eluśka............
ja uważam że nie ważne jest to jak będą wyglądać zaręczyny tylko to czy facet jest pewny i nikt go nie naciska! mój Misiek się mnie wczoraj pytał kiedy chce się zaręczać to mu powiedziałam że to jego decyzja a wiem że jest już na to gotowy bo jesteśmy ze sobą ponad 5 lat i mamy po 24 lata tylko wcześniej nie miał kasy bo z pracą było ciężko i zawsze było coś pilnego a teraz i jak mi powiedział że ma upatrzony pierścionek tylko brakuje mu 200zł a miał odłożone 1000zł to go opiepszyłam bo przecież to nie jest ważne żeby był drogi i powiedziałam że drożdzego niż 500zł nie chce bo po co tracić na takie rzeczy tyle kasy:/

Gość dajcie spokoj....
przeciez to glupia reklama artykulu, widzialam to juz z 5 razy w jakis watkach na kafe....nie warto sie nad tym w ogole pochylac