Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lanos88

okazywanie zainteresowania dziewczynie na 1 spotkaniu

Polecane posty

Gość lanos88

Hej, mam mały problem. Niestety latka przeleciały (22 lat ), a ja nie za specjalnie jak należy się zachowywać na początku spotkań z nową poznaną dziewczyną. Na początku studiów się nieszczęśliwie zakochałem w jeden dziewczynie, zdecydowanie za szybko wyszkoczylem z uczuciem i niestety skończylo się na niczym, tyle że ja chodziłem zakochany przez dłuższy czas. Podchodzę do spotkań zbyt emocjonalnie i żeby nie pokazać, że mi zależy (aby znowu się nie przejechać) jestem zazwyczaj bardzo zdystansowany. I tu problem. Spotykalem się z pewną dziewczyną (która też nie ujawnia swoich intencji do mnie) już 4 razy i nasze spotkania na razie wyglądaly tak jak spotkania kolegi z koleżanka (nie calowalismy się), a nie chciałbym żeby dziewczyna sobie pomyślała, że traktuje ją jak powietrze. I jak jej pokazać, że jednak myśle o czymś poważniejszym. Można już pisać w smsie że myśle o niej, że stęskniłem sie za nią, itp.? Bo nie chcialbym z drugiej strony wyjść na jakiego desperata. Treaz jestem umówiony na sobotę na pierwsze spotkanie z inną dziewczyną i co radzicie próbowaać jej okazywac zainteresowanie od razu na tym pierwszym spotkaniu? próbować wziąć za rękę? czy dać całusa w policzek na pożegnanie? chce żeby nie zepsuć zaś tego jak ostatnio...

Gość ruty siuty arizona teksas
najlepiej zaciągnij do łóżka

Gość do tlenu!
flirt+intensywny kontakt wzrokowy, myślę,że fajne połączenie na 1 spotkanie :)

Gość karo karo karo
Ja bym na początku nie pisała o tęsknocie. Juz raczej, ze czekam - może byc z niecierpliwością - na następne spotkanie.

Gość lanos88
Czyli co np od drugiego ewent spotkania próbować się do Niej jakoś zbliżać?

Gość ruty siuty arizona teksas
tak przeleć ją idioto :O debil , chcesz łatwej dupy?

Gość do tlenu!
ja to widzę,tak: drugie spotkanie już :* w policzek. przy trzecim s potkaniu,jak widać,że jest zinteresowana to taki buziak ;@@