Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczka82

zwiazek na odleglosc...co jest grane????pomozcie

Polecane posty

kurcze mam problem nie iwem co o tym myslec:( wzcesniej moj facet pisal do mnie codziennie smsy dzwonil przynajmniej co drugi dzien pisal i zwracal sie do mnie zdrobniale itp. a teraz ostatnio zadzwonil w poniedzialek jesli napisze smsa to raptem jednego albo i wogole i laskawie odpisze na mojego na gg mi napisal ze teskni za mna bardzo ale kurde nie okazuje tego jakby tesknil i jakby mu zalezalo to chcialby miec jak naczestszy kontakt ze mna nie wiem co jest grane ostatnio widzielismy sie dwa tyg temu(to zwiazek na odleglosc) zawsze pytal kiedy sie widzimy a teraz ja musialam zapytac boze nie wiem plakac mi sie chce tesknie za nim ja sie zakochalam i boje sie ze on teraz ma mnie w dupie chce z nim o tym pogadac tylko niewiem jak delikatnie zapytac czy zasugerowac czemu sie tak odzywa nie chce wyjsc na nachalna i narzucajaca sie prosze doradzcice mi cos!!!

Gość Zapraszam - Tarot allegro!!

i bardzo dobrze ze przestal pisac smsy, moze zmienil orientacje i juz nie jest gejem. Ja w zyciu napisalem pare smsow i uwazam ze bzdura i strata czasu.

Gość laleczka naucz sie pisac
uzywajac znakow interpunkcyjnych, bo sie ciezko czyta naprawde. Ile jestescie ze soba?? Ile macie lat?? Jaka odleglosc?

Gość natka z marchwi
ja tez jestem w zwiazku na odleglosc, ale my widujemy sie co 2 miesiace na tydzien:) to zupelnie normalne ze wasz kontakt troche sie zaciera. na poczatku teskni sie bardzo i kazda wolna chwile chce sie poswiecic na kontakt z ukochana osoba. z czasem wiecej czasu poswiecasz swojemu zyciu codziennemu, wychodzi sie ze znajomymi, idzie do kina, takie normlane codzienne rzeczy. to nie znaczy, ze Cie nie kcha. to znaczy jedynie, ze zyje normalnie. nie martw sie:) my tak zyjemy od 2 lat a w przyszlym roku bierzemy slub:)

Gość ja tez jestem w zwiazku na
odleglosc, ale gadamy przez telefon pare razy dziennie i to przewaznie godzine, czasem dluzej.. i smsy.. ech.. powiedz mu wprost, czy cos jest nie tak, czy ma jakies problemy? bo wyczuwasz ze jest troszke chlodniejszy, czy moze nie ma czasu. czy zajety jest czyms itd prosto z mostu, po co jakies podchody?