Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afrodyta z Knidos

Moj chlopak jest gejem??:((

Polecane posty

Gość Afrodyta z Knidos

Od dłuższego czasu bardzo martwię się o dziwne zachowanie mojego chłopaka. Jest niezwykle wrażliwy, delikatny i nieśmiały(dużo bardziej ode mnie) nie interesuje się motoryzacja, kobietami itp jak zwykli faceci. Kiedy mówi coś patrząc na mnie przechyla lekko głowę i robi maślane oczka (jak dziewczyna ..?) często płacze.. Kiedyś zauważyłam u niego dziwne ruchy dłońmi tak jakby "giętki nadgarstek"... Moja koleżanka miała podobne ruchy.. Lubi odwiedzać swoją ukochaną babcię zamiast poszukać sobie jakichś kumpli.. No i ogólnie co mnie drażni to niezdecydowanie sama za niego muszę podejmować decyzje..

Gość ta juz gej
to bardzo wrażliwy chłopak i tyle. poza tym nie wszystkich musi interesować motoryzacja itp. 'męskie' rzeczy. i co z tego, że odwiedza babcie, może to dla niego bardzo ważna osoba :)

Gość Matolindka
No ale przecież nie byłby z Toba na siłe, mając inne orientacje seksualne... Po prostu taki moze juz jest, delikatny, nieśmiały... Nie wszyscy faceci to siłacze, mocni, nie płaczacy, stanowczy itd. Twój jest typem wrażliwego poety:) awięc delikatny, płochliwy..:)

No tak nie pierze po gebie slabszych, nie koksuje to od razu gej. Poza tym marna prowokacja, takie rzeczy widac juz na poczatku znajomosci, raptownie to sie nie stalo. 2/10

jest poprostu cipowaty pewnie gejem nie jest ja np tez sie troche motoryzacją interesuje i chociaż jestem kobitko

Gość Afrodyta z Knidos
Jednak ciężko mi z nim żyć czasem czuje się sama jak facet....

Gość Afrodyta z Knidos
A może da się go zmienić? Może jak mu powiem żeby się ogarnął i zaczął podejmować decyzje, i zachowywać się bardziej po "męsku"..

Gość Matolindka
To sie zastanów czy chciałabyś z kims takim zyc dalej. Nie krzywdz siebie i jego... nie marnujcie sobie czasu... Albo Ty bedziesz miała Jaja... i do tego przywykniesz, albo chcesz faceta z jajami i to skończ... Nie jest taki od wczoraj, ale raczej od zawsze...

Gość Afrodyta z Knidos
Ciężko skończyć coś takiego po dwuch latach...:( poza tym to mój pierwszy chłopak...

Gość znając życie.....
jakby się interesował tymi rzeczami założyłabyś topic o nazwie dlaczego nie ma go jeszcze w domu pewnie znowu chla.. Z tego co czytam to chłopak jest bardzo wrażliwy i dziekuj Bogu ze nie ma kolegów. Nie narzekaj bo mogłaś gorzej trafić

Gość Matolindka
Dokładnie zgadzam sie z przedmówczynia... Tu jest główny problem.. rzucił mnie, chla, albo koledzy sa ważniejsi... wiec wybieraj którego chcesz... czy zostajesz przy swoim:)

Gość Afrodyta z Knidos
nie narzekam tylko martwie sie zeby nie zamienil mnie pewnego dnia na faceta... wolalabym zeby zdradzil z dziewczyna..

Gość ja mialam takiego
dokladnie jak z opisu autorki i po paru latach wlasnie okazal sie gejem :-0

Gość Matolindka
Hm... cieżka sprawa... Odpoeiednia byłaby z nim rozmowa...ale nie sadze by sie przyznał, ze jednak kreca Go faceci:)

Gość Afrodyta z Knidos
o niee... :( ale kurcze wiadomo że mi się nie przyzna rozmawiałam o tym z nim..:( nie no ja umre...:(

Gość Afrodyta z Knidos
Jak jest w łóżku? Yyyyyyyyyy........ Aż mi wstyd mówić... Weźmiecie mnie zaraz za hot 13 lub jakąś małolate... Próbowaliśmy dwa razy ale on nie za bardzo wiedział jak się zabrać.. i wgl nie bierze się nigdy do rzeczy tylko jest taki monotonny że mam wrażenie że spyta się zaraz "czy możemy się teraz kochac?"..... ŻENADA....

Gość znając życie.....
Nie rozumiem w czym problem. Jeśli masz jakiekolwiek powody by sądzić że jest gejem to zapytaj się go wprost a nie piszesz głupoty na kafe. To że nie ma kolegów albo to że woli babcie to nie jest powód do tego żeby sądzić że jest gejem. Właśnie gdyby siedział u kolegów całymi dniami nocami mogłabyś snuć takie domysły, ale w przeciwnym razie weź sobie relanium i idź spać bo bredzisz.

Gość znając życie.....
a tak na marginesie po ile macie lat?

Gość Afrodyta z Knidos
19 22

Gość Matolindka
Dwa lata,,,dwa nieudane zbliżenia... dziwne... jak na faceta... chyba jednak z nim porozmawiaj...

Gość Afrodyta z Knidos
nie wiem jak:(

Gość znając życie.....
Przecież znasz go na tyle długo że powinnaś wiedzieć jak z nim rozmawiać. Może ma inny problem i dlatego nie chce się do ciebie zbliżyć.

Gość Matolindka
to sprowokuj zblizenie...jesli znów bedzie coś nie tak, to spytaj co sie dzieje, co jest nie tak...

Gość erupoa
olej go i tyle

Gość Moj chlopak jest gejem
Moj tez, nie martw sie.:P

Gość moje nieszczęciee
mi rok temu mąż raczył o tym powiedzieć dopiero po 5 latach , mamy jednego syna ,byłam wtedy tak wściekła że miałam ochotę go zabić ale teraz już się z tym pogodziłam a on ma kontakt z synem