Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czuczi_ona

mojemu chlopakowi podoba sie kolezanka

Polecane posty

mieszkam razem z moim chlopakiem, mamy razem malutkie dzieci 8 miesyecy. jestesmy razem 3 lata. tydzien temu przyjechali do nas znajomi( malzenstwo) mojego chlopaka. zaskoczylo mnie to jak moj chlopak byl nadzwyczaj mily dla tej dziewczyny(ELa). dla mnie nigdy taki nie byl. ja uwazam ze on mnie nie szanuje mimo ze on sadzi inaczej. po ciazy mam kilka zbednych kilogramow ktore mu przeszkadzaja, a nie moge sie ich pozbyc, stosuje rozne diety i cwicze ale nie moge schudnac. moj chlopak uwaza ze nie jestem sexowan bo jestem gruba i niezadana przez moja tusze. moii znajomi uwazaja inaczej, codziennie maluje sie, cwicze, ladnie uieram, robie rozne maseczki. ja jestem kobieta i widze keidy ktos sie komus podoba i zauwazylam jak moj chlopak na moich oczach slini sie na widok tej kolezanaki. zapytalam sie jego czemu mnie tak nei traktuje jak jej, to mnie wysmial, ze to gosc. tylko ze jak byla jego kuzynka i moje kolezanki to nie byl dla nich taki mily jak dla tej eli. powiedzialam mu ze nei jestem glupia i widze ze ela mu sie podoba i jak jej nadskakuje, a mnie traktuje jak scierwo bez szacunku to mnie wysmial i powiedzial ze jestem glupia. juz kilka dni chodzi obrazony po tej rozmowie i na nast dzien zaczal chlodno traktowac ta dziewczyne. nie odzywam sie do nigeo i nie wiem co mam zrobic. jest mi bardzo przykro ze moj chlopak oglada sie za innymi i na moich oczach. mnie traktuje jakbym byla jakims wrogiem. odnosze wrazenie ze on mnie nie kocha. prosze poradzcie mi co o tym myslicie bo to takie trudne dla mnie i nie wiem co mam myslec

Gość StudentkaArchitektury
Moja Droga miałam bardzo podobną sytuacje tyle że ja nie mam dzieci i nie mieszkam ze swoim/ byłym chłopakiem. Moja rada jest taka: kiedy on ogląda sie za innymi kobietami Ty rób dokładnie to samo, tyle że oglądaj sie za ładnymi mężczyznami możesz jeszcze dodać "fajne ciacho, nie?" Ten kubeł zimnej wody powinien go otrzeźwić;)

Gość razzzzzzz
a bo zamiast się zastanowić, to wiążecie się z debilami, zaliczacie wpady a potem jest płacz bo facet się okazuje choooojem... ot co!!

Gość StudentkaArchitektury
A następnym razem jak Ci powie, że jesteś nieatrakcyjna to mu odpowiedz żeby spojrzał na siebie, bo urodą to on nie grzeszy;):)

Gość i tak spokojnie o tym piszesz
tez mu dokuczaj...ze mu brzuch odstaje, ze mu penis nie staje, ze wyglada jak kloszard, ze nie umie Cie zapsokoic, zadbac o siebie itp...szkoda ze macie dzieci bo ja bym takiego chama zostawila, ktory tak mowi kobiecie ktora mu urodzila dzieci....ale pewnie bedziesz z nim ze wzgledu wlasnie na dzieci

Gość przykre
teraz jesteś matką jego dzieci, nic poza tym

nikt nie lubi grubych bab a po ciazy pewnie masz celulit fe choc jestem kobieta tez mnie twoj widok obrzydza

Gość NIE CHCE STRACIC PRACY
po wypowiedzi czuje ze az kipisz z zazdrosci...uwierz w siebie a inni uwierza w ciebie...moza ta ela jest baaardzo sympatyczna a moze czasem spotyka sie po prostu osoby przy ktorych chce sie byc kims wiecej niz zazwczyczaj imponowac itd...szanuj sama siebie...nawet jesli fizycznie jemu si epodoba to co? ja jestem w zwiazku juz 5 lat i wiem ze sa ludzie piekni ale nie dam nigdy po sobie poznac ze czuje sie mniej niz jakas inna kobieta..nie zrobie jej tej przyslugi...nie mozesz i ty sie zabawisz i popodrywac?zadbaj o siebie to ze masz zycie juz ulozone nie znaczy ze mozesz sobie odpuscic wiele sobie odpuszcza a potem jak facet nagle odchodzi zostaja grube zaniedbane w wieku 35, 40 lat a tak bedac dupcia zawsze zycie bedzie po twojej stronie glowa do gory...ty tez mozesz podziwiac meskie piekno

Gość izia87
nie daj sobie wmówić ze jestes nie atrakcyjna,nie słuchaj go on tak pieprzy bo jest o ciebie zazdrosny moi byli tak robili,badz przy nim pewna siebie i tez rób to co on ale nie zwracaj na niego uwagi niech widzi ze sie nie dołujesz i ze ty tez możesz flirtować tez jestem po ciazy miesiac ja jestem ogulnie szczupła ale tez mam troche kilogramów naprzód mój tez tam mówi zebym schudła tak jak przed ciaza ale mówi mi ze i tak mu sie podobam,ale ja nie chce schudnać bo sie sobie podobam a nie chodzace kosci,tak jak przed ciazą:)

Wy wszyscy faceci zbyt duzo oczekujecie. Potrzebujecie sprzątani, gotowaczki, prasowaczki, mamuśki, i kurwy 3 razy w tyg.Tego oczekujecie od swoich kobiet? A sami co dacie? Zajdź w ciążę, urodź dzieci zajmij się domem a potem pogadamy bo jak na razie to chuj wiesz! Wszystkiego nie da sie zrobić w jeden dzień a uroda po latach i tak przeminie... Zapraszam na forum, które mam w stopce. Pozdrawiam

Gość izia87
Hu hu ha! Hu hu ha! Nasza zima złaa

Gość sflustrowany!!!
Cholera... no kurcze ale kobietki zrozumcie, wiążemy się ze zgrabną. filigranową blondyneczką a po 6 latach budzimy się obok, grubej, zaniedbanej, pofarbowanej na rudo babie.

Gość Sanders29
czuczi twój facet podświadomie dał ci znak, że masz lepiej zadbać o siebie .. kobiety po urodzeniu dziecka popełniają podstawowy błąd -> dbają o wszystko wokół tylko nie o siebie ...

Gość o maj god o maj god
co to znaczy sflustrowany?????????????