Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgfgf

ile Wasze 3 letnie dziecko sika w nocy i jak nauczyc

Polecane posty

Gość fdgfgf

moje corka w dzien normalnie wola siku, w nocy wcale! od 2 tyg ja ucze ale wcale sie nie budzi na sikanie, ja nieraz nie zdaze ja posadzic....budze ja 3 razy w nocy...no własnie czy to normalne zeby dziecko tyle sikalo w nocy? robi siku czesto i malo, ma tak juz od malego...bylismu u nefrolga, urologa i niby wszytsko jest ok.

Czesto te problemy wynikaja ze stresu. Tylko nie krzycz na dziecko jak sie zsika bo szybko nie skonczy :S skoro badania sa ok to nic tylko czekac. Mozesz tez zrobic tak, ze za dnia dawac jej duzo picia tylko na prawde duzo, i ostatnie piciu np o 18 (w przypadku jak kladziesz dziecko o 20.00) moze pomoze. Tylko pamietaj by dawac duzo picia dziecku za dnia.

ja tez mialam taki problem z moja corka, pare razy sie ssikala , ona ma twardy sen sama wola ze spac chce okolo 19.30 i spi do 8 rano cala noc i nic ani nikt nie jest jej wstanie obudzic, ja zrobilam tak ze za dnia pila okolo 3 litry plynow a od godziny 18 nic , pomoglo ale zdarzalo sie jej posikac do lozka , ale tlumaczylam nie krzyczalam ze nic sie nie stalo i po jakis 2 tygodniach przesypiala cala noc i z samego rana szla do wc sie zalatwic