Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andersen2

Co byście zrobili na moim miejscu?

Polecane posty

Gość andersen2

Witam. Przedstawię wam jak wygląda moja sytuacja a wy poradzcie co byście zrobili w mojej sytuacji. Pracuje w delegacji od 3 lat. Zarabiam 2500 zł i mam lekką pracę umowa na stałe, ale z dziewczyna widzę sie tylko w weekendy i święta choć nieraz zdarzy sie weekend pracujący. Oboje mamy już dość tej rozłąki. Postanowiłem otworzyć własną firmę produkująca i montująca ogrodzenia ale na początku zawsze jest duże ryzyko. Co byście zrobili na moim miejscu? Zostawilibyście pewną pracę dla niepewnej własnej firmy?

Gość andersen2
f5

Gość działalność!
Dobrze zarabiasz,masz lekka pracę jak piszesz. Z dzialalności sam jeden tyle nie zarobisz i jeszcze ten zus prawie 1000zł co miesiac plus opłata księgowej i inne opłaty!!! Zastanów się bo na swoim aż tak lekko nie jest.W obecnej pracy odpracujesz swoje godziny i masz spokój,urlop!!! I co najśmieszniejsze że pracując u kogoś będziesz miał lepiej platną emeryture niż na dzialalności!!!

Gość działalność!
Mąż ma dzialalność jednoosobową 10 lat i jeszcze nigdy nie miał normalnego urlopu! Są to jakieś 3,4 dni wyrwane gdzieś pomiędzy świetami,wiecej nie da rady.Nie pracujesz nie zarabiasz,nikt ci nie zapłaci na swoim.