Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaa

jak sprawić by facet mnie porządał?

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaaaaaa

mam faceta od ponad 5 lat, pochodzimy z malej miesciny, mieszlalismy ze soba rok czasu w duzym miescie gdzie pracowalismy niestety mielismy powazny wypadek i znowu mieszkamy u rodzicow oddzielnie. wydaje mi sie ze nie ma juz takiego pożadania, milosci, i tego pragnienia kogos... jak rozpalic zmysly w facecie nie mieszkajac z nim? np. gdy przychodzi do mnie do domu gdzie wiadomo nie mozemy sie kochac i nie moge chodzic sexownie ubrana? jak sprawic by pozadal mnie tak jak kiedys? macie jakeis sprawdzone sposoby??

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
odswiezam:) ktos sie wypowie?

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
dodam że preferuje anal :classic_cool:

Gość szminki roz
nowa odważna pozycja ...

Gość Szymon798
zróbcie to w jakimś nietypowym miejscu na spontanie :P wtedy facet zrozumie że ciagle drzemie w tobie diabeł :D

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
zal mi ludzi ktorzy podszywaja sie pod moj nick tak jak ktos wyzej i pisze takie glupoty wiec nie bede tego komentowac

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
Szymon798 : to napewno jest jakis sposob, ale Ty jako facet moze masz jeszcze jakies pomysly? w koncu wy mezczyzni jestescie bardzo podobni do siebie i potrzebujecie mniej wiecej tego samego :D prosze o jakies rady

Gość Szymon798
za bardzo nie wiem jaką macie przestrzeń.. ale na przykład szybki numerek w samochodzie powinien rozpalić jego zmysły.. dodam że jest to tylko rada, nieznam jego upodoban ani Twoich ale na przyklad na mnie by to podziałało :D

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
samochod jak najbardziej tak , ale to juz raczej mnie znudzilo bo robilismy to tam nie raz, w kocu w czerwcu minie 6 lat jak ze soba jestesmy ale dziekuje oczywiscie za cenna porade jesli bedziesz mial jakies jeszcze to napisz ogolnie co mogloby , napewno jesli mi podpasuje to stestuje w najblizszym czasie :D

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
a może zerżnę go laską mojego dziadka, który się przekręcił tydzień temu ?

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
wsadz sobie w dupe ta laske niewyzyta suko i przestan podszywac sie pod moj nick .

Gość onaaaaaaaaaaaa
odswiezam , ktos jeszcze pomoze?

Gość krawiec z panamy
ja naprzyklad z moja laska potrafilismy isc razem do kibla na szybki numerek a obok w pokoju siedzieli goscie bo mialem urodziny

Facet który kocha kobietę pożąda ją w każdym miejscu i o każdej porze.... z moim mężem jesteśmy 8 lat po ślubie urodziłam niedawno dziecko a on mimo to nadal mnie pożąda

Gość niczym Cie nie
hmm zaloz jakies sexowne ciuszki, jakas krotka spodniczxe czy cos...jak facet bedzie w Twoim pokoju i usiadzie no Ty od razu bz mowienia czegokolwiek usiadz na niego, zacznij calowac szyje, kark...jezeli wiesz, ze nikt wam do pokoju nie wejdzie to zrob mu loda, albo piesc reka jego penisa...gwarantuje ze bedzie Cie porzadal :)