Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkowycien

walentynki prezent!!!!

Polecane posty

Gość oliwkowycien

jestem z chlopakiem pol roku, i zblizaja sie walentynki, co moge mu kupic, podarowac? mysle o czyms smiesznym niedrogim no ale nie zboczonym tylko no takim fajnym, macie jakies pomysły????

Gość paruv
kup kajdanki, bedzie zachwycony ;>

Gość kloszardZbych
Ja dostałem na Walentynki kobiete, najlepszy prezent he he

A co to za Swieto? te Walentynki ha ha...przestancie sie wyglupiac, i stwarzac sobie wydumane problemy..a chciala bym , a bo jestem pol roku..idzcie w cholere jasna z tymi dziecinadami...

Gość MEWA84
ja zamowilam fajna karykature na allegro poszukaj naprawde super sa i nie drogie. Są i po 25 i po 30 zalezy, ale naprawde ja zamowilam i si eciesze super wyszlo :). Poszukaj na allegro tego pełno:)

Gość odilon
na laske to chyba na rocznice czy cos, chcoiaz kazda okazja dobra hahahahaha :D. karykatury sa smieszne;]. ee jak chce niechs ekupuje, a moze ma 15 lat?:D

Gość oliwkowycien
dziecinada, i co z tego? kazda okazja jest dobra dla podarowania prezentu, po prostu sie spytałam i tyle, a jeszcze: mam 17 lat wiec jeszcze mam czas na dziecinady. MEWA84, masz zaufanego kogos co do tych karykatur? moze jakies linki?

Gość katarzyna.poz
http://spraypainting.cba.pl obrazy malowane sprayem ja na tej stronie kupilam serduszka dla mojego faceta a moj przyjaciel przy okazji wzial podobne dla swojej ukochanej:) prezent rewelacja kazdy obraz jest jedyny w swoim rodzaju niepodrabialny bo nie da sie namalowac dwoch identycznych obrazow :) obrazy dostalismy w 48h co tez jest plusem. Jesli moj chlopak wpadlby na taki pomysl bylabym zadowolona :)

Gość gosskaa32
Polecam Ci zajrzeć na tą stronę jeśli zależy Ci na szalonym i nietypowym prezencie dla Twojego chłopaka: https://www.podarkinakartki.pl Masz tam naprawdę fajne kupony an różnego rodzaju atrakcje. Wydaje mi się, że powinnaś coś fajnego tam dla niego wybrać. Ceny są bardzo różne. Pozdrawiam

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
heeeeeeeeeeeeeeeeeey !!! sama nie wiem co kupić :) nie chce żadnych kubków, serduszek, poduszek, portretów, seksownej bielizny czy tam robieniu loda, bo to ma na co dzień :) może macie jakiś fajny pomysł tak do 100 zł ??? :)

Gość zagubionaa09
ja tez nie mam pomysłu żadnego ;P przyłączam się do tematu ;)

Może spodoba Ci się jedna z moich walentynkowych lalek, są od początku do końca zrobione przeze mnie z duszą i sercem. Mam kilka gotowych wzorów ale też chętnie uszyję coś specjalnego. Jeśli chcesz zobaczyć moje prace zapraszam. 

https://bymalisia.pl

Gość julitka77

Najlepszym wyborem według mnie byłby zakup jakiejś elektroniki, może smartwatch od garetta?