Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga 1981

UMIEJĘTNOŚCI 1,5 ROCZNEGO DZIECKA

Polecane posty

Gość aga 1981

PISZCIE JAK WASZE SZKRABY SĄ ROZWINIĘTE W OKREASIE 1,5 ROKU

Gość mama dwójeczki
to może najpierw napisz o swoim szkrabie ? tak by wypadało chyba ? :)

Gość aga 1981
MÓJ MA 16 MIESIĘCY A TO OSIĄGNIECIA: -CHODZI...BIEGA...OCZYWIŚCIE JESZCZE SIĘ PRZEWRACA -WOŁA EEE NA KOPĘ...ROBI NA NOCNIK - MÓWI: MAMA,TATA, BABA, DANA-TO INIE BABCI, NIE MA, NIE MA MAMA, NIE MA DANA, TAK, DA-DAJ, TO-TOFIK, NASZ PIES, DANAN-BANAN, NIUNIO, KO-KO-KURA, KA-KA-KACZKA, SYYYYYY-WĄŻ, SYYYY-SMOK, GĘ GĘ-GĄSKA, BE-BARAN, TRA -WRONA, BRUM BRUM, AU AU-PIES, BACH-PIŁKA,NIAM NIAM ROZUMIE BARDZO DUŻO, HO-HO-H0 MÓWI ZE TAK ROBI MIKOŁAJ, CHA CHA CHA-JAK PYTAMY JAK SIĘ ŚMIEJE -POKAZUJE ZWIERZATKA W KSIĄŻECZKACH -UŁOŻY WIEZE Z KLOCKÓW -UMIE KOPAĆ PIŁKĘ -POKAZE GDZIE MA: OKO, NOS, UCHO, NOGE, KOLANO, ZEBY, JEZYK, POLICZKI,WŁOSY WYNOSI SAM PIELUCHE DO NOCNIKA PEWNIE O CZYMS ZAPOMNIAŁAM

Gość manijka
Mój ma bardzo podobne umiejętności, tzn: -chodzi, biega -mówi: mama, tata, baba, dziadzia, mniam mniam, am am, brum brum, miau, kra, bam (gdy dzwoni zegar i gdy upadnie), nie, kaka (kupa), sisi (siusiu), dzień, pani, buła, jaja, gary (gdy zmywam naczynia:P), jaja (jak dostaje jajecznicę), poza tym naśladuje odgłos konika -pokazuje oczy, uszy, włoski, nosek, brzuszek, zęby -pokazuje, jak się myje ręce i buzię -tańczy do muzyki -łączy klocki ze sobą -wykonuje polecenia typu: podnieś to i podaj cioci -rzuca piłeczką w moją stronę

Gość hmm dziwne
robi na nocnik i wynosi pieluchę do nocnika, nie kumam?? to robi do pieluchy czy do nocnika???

Gość aga 1981
ROBI KOPĘ NA NOCNIK...ALE SIKU JESZCZE W PAMPERSA TEŻ:)