Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonkaaaaaa

kto mi wyliże

Polecane posty

Do wszystkich Rudych, Figlarnych Sar i i innych spragnionych długiego i czułego lizanka! Zrobięto hobbystycznie i z przyjemnością ;) Czy znajdzie sięchętna i zadbana do 35 r.ż z W-wy ? M31

Gość Ona............
a ja bym troche poswintuszyla tu..

Gość Ona............
a jakbysmy tak jechali w zatloczonym autobusie i przez przypadek.. ubrana w kusa spodniczke..

Gość Ona............
musnelabym delikatnie posladkiem twoje krocze podczas ostrego zakretu busa..

Gość Ona............
i czujac w powietrzu jakies napiecie... nie mogla sie powstrzymac by znow to powtorzyc.. tym razem specjalnie a jednak jakby nic sie nie dzialo...

Gość Ona............
nie odsunales sie wiec.. staje bardziej wyprostowana tak by moje kraglosci byly bardziej widoczne.. bys dokladnie widzial jak kuszaco wygladam...

Gość Ona............
ok najpierw o dlon... potem delikatnie zmieniam kat.. i ocieram sie o twoje krocze...

Gość Ona............
oj jerna.. okraglutka.. widzisz jak spod spodniczki wystaje kawaleczek sznureczka od stringow ktore rysuja sie pod obcislym odzieniem

Gość bobobobo
tak ruda daj namiary

Gość Ona............
stoje dalej tylem.. teraz troszke trudniej jest mi manewrowac bioderkami tak by nikt nie widzial.. napotkalam przeszkode...

Gość Ona............
przeszkode... ktorej istnienie bardzo mnie podnieca... jestem jeszcze bardziej napalona... odchylam sie delikatnie w lewo... tak bys mogl zajzec w przod i zobaczyc jak z boczku moje krogle piersi podskakuja w rytm ( ulic polskich) ... oblizalam wargi..

Gość Ona............
przez cieniutki material bluzki widzisz ze stoja mi suteczki.. kolysze bioderkami pooba mi sie jak mnie dotykasz..

Gość Ona............
autobus sie zatrzymuje , wsiada wiecej ludu:) ........ zerkam do tylu katem oka widze Cie... podwijam troszke spodniczke dla zachety...

Gość Ona............
moj oddech jest rowniez glebszy drzacy.... oddycham przez uchylone usta...

Gość Ona............
niby przypadkiem.. ramieniem manewruje tak by ramiaczko od bluzeczki zsunelo sie.. eraz ze swojej perspektywy widzisz wiecej.. duzo wiecej... zachecony podwinieta spodniczka, wkradasz sie raczka pod nia...

Gość Ona............
to ze jej dotykasz... mmmmmm przebiega mnie dreszcz podniecenia.. poczules to i odruchowo mocniej masujesz wargki mojej muszelki... staram sie nie myslec o tym czy ktos nas obserwuje.. moze nie.. jest tlok.. rozgladam sie roziskrzonym wzrokiem...

najpierw delikatnie dotykam, a potem coraz mocniej uciskam... i jednoczesnie ukradkiem przesuwam językiem tuz za Twoim lewym uchem...[ odgarnij włosy..;)]

Gość Ona............
patrzy na nas kobieta... siedzi niedaleko... widze ze jej wzrok jest metny... chmmmmm.. mrugam do niej...

Gość saraaaaa
prawie jak terie i vilgotna vanilia:D