Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afrodyta z Knidos

Czego nienawidzicie w innych ludziach??

Polecane posty

jak ktoś mi się przedstawia "kasia" to od razu myśle że jakaś któa sie ma za niewiadomo co mam dokladnie tak samo:):))

sipa-tak sachowuja sie osoby z kompleksami.W np.Krakowie,Wroclawiu itd. tez znajdziesz takich,ktorzy wyszli ze wsi,ale wies z nich nie.Na szczescie nie wszyscy sa tacy. Germaine-masz racje,tez to zauwazylam.

ogole to ropzierdala mnie jak ktoras ma wpisane np na nk " justysia" " a s i u n i a s ł o d k a " " katarzynka " itp 😡 rzygac mi sie chce poprostu jak widze takie laski i zal dupe sciska

Gość fdgdgdgdg
tak się przedstawiają dzieci w przedszkolu zmiekczając, kojarzy mi sie to z dziecinadą jak i lizusem, który ma sie za niewiadomo co - a mi sie takie powazne formy imion kojarząze sztywnymi,kreującymi sie na mega poważnych ludźmi :P ale tylko w przypadku,kiedy te imiona są poważne,bo jak Anna czy Piotr to ok,ale jak Barbara to nie czułabym sie sobą przedstawiając się "Barbara jestem".Basia jestem i tyle :P poza tym chodze do liceum,nie jestem jakas stara i powazna :O a zeby zdrabnianie imion kojarzylo sie z brakiem szacunku do samego siebie,to chyba trzeba miec cos z deklem nie teges :( poza tym są zdrobnienia i zdrobnionka :P jakbym przedstawiala sie basieńka albo basiulka no to rzeczywiscie mogloby to byc troche glupie :) ale Basia?? daj spokój.

Gość fdgdgdgdg
a co do tego czego ja nie lubie,to przede wszystkim krzywdzenia innych,obłudy i hipokryzji,zdradzania,braku zasad,snobizmu,chamstwa,upijania sie do nieprzytomnosci i palenia wszedzie,gdzie jest okazja.Obgadywania - szczegolnie przyjaciół,uzalania sie nad sobą jak paznokiec sie złamał.Wscibstwa,braku higieny,oceniania po pozorach albo na podstawie rasy czy stanie konta.

Gość fdgdgdgdg
aaa jeszcze nie lubie jak przychodzą do rodziców goscie i mnie pytają 'a jak tam w szkole" " a masz juz chlopaka?"

Gość fdgdgdgdg
brak własnego zdania,gonienie ślepo za tłumem,katolicyzm,pesymizm,zawiść