Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RE3

POLSKI FACET- OBRAZ NĘDZY I ROZPACZY

Polecane posty

Gość RE3

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=28142 I oto wlasnie polscy faceci- sflaczałe zle ubrane białe i zaniedbane wymoczki które uwazaja ze wystarczy ze sa i juz powinno sie dac im milion dolarów. Oto obraz polskiego faceta a my kobiety zadbane fajne i zaradne musimy w czyms takim wybierac! Najlepsze jest to ze posli facet chocby soba nic nie reprezentowal /jak w wiekszosci przypadkow/ ma liste wymagan wobec kobiety! No powiedzcie mi ze tak nie jest!

Gość Masz racje, dlatego
lepiej faceta szukac gdzie inndziej. Nie na polskim rynku.

Gość koszmarni sa, psychiczni
i fizyczni kastraci, jak mamusia nie powie synusiowi to synus nigdy nic nie zrobi.Mój kumpel mysli ,że jestem les bo nie podobaja mi się faceci polscy , a co tu do podobania jest ,niedomyte parchy z zepsutymi zębami .Męskość wyznaczają sobie sami za pomoca obalonych piwek i przebzykanych panienek.

Gość kjbkhgv
juz przestancie , kto to pisze ? a kobiety to jakie są ? wystarczy poczytać to forum ! do zycia nie przystosowane , kaza mysli , ze jest ksiezniczką , majac jedno dziecko oczekuje pomocy od wszystkich i we wszystkim bo rady sobie nie daje . W zyciu jest to samo , zasrane coreczki mamusi ktore to myslą ze swiat ma sie krecic wokoł nich .... wcale lepiej nie jest

juz kastracie spusciłeś parę?

Gość kjbkhgv
a Ty szmato ? ulzyło Ci ? pozadna kobieta nie ma czasu jak i ochoty tu siedziec i glupoty pisac . Pozadna kobieta ma pozadnego faceta , jest z niego dumna i go kocha ! frustratki taki jak ty narzekaja całe zycie - poczawszy na facetów , konczywszy na zyciu

Gość ooo koorrwaaaa
"a my kobiety zadbane fajne i zaradne musimy w czyms takim wybierac!" :D :D :D :D :D :D :D :D :D dobry dowcip - co Ty bierzesz że masz taki dobry humor? :D

szmata to ta flanela co niedomózga spłodziła, a co ty durny mały kastraciku robisz na babskim forum>? szukasz geja do zabaw? lol brudas i niedorozwój polski, czytaj eunuch xd

ruchają mnie tylko psy

Gość kjbkhgv
a zgadnij co robie na damskim forum - moze ci sie bezmózgu uda - sadze jednak , ze za trudne

Gość lupiluu
hihihihi 100* zgadzam sie z autorka topiku, smiej sie z podszywow i wyzwisk

Gość RE3
Oto ja polski facet- zarabiam 1200 i nie narzekam bo na fajki starcza a przeciez nie bede innej pracy szukal. Poza tym nie musze sie czesto myc ani prac ubran bo chyba nie smierdze co? A jesli tak to co z tego przeciez laski i tak na mnie leca a to ja jako prawdziwy facet zawsze rozkladam karty. Jestem interesujący- przecież w każdy weekend oddaje sie swoim pasjom czyli siedzeniu przed kompem i graniu w gry strategiczne. A poza tym nigdy nie sprzatam bo prawdziwy facet zarabiac musi pieniadze co jak wspomnialem juz robie:/

Gość kjbkhgv
no ...ponarzekaliscie sobie ?? to teraz dalej płakac , ze nikt was nie chce , ze dalej jestescie samotne a w koloo tylu fajnych facetów az sie mokro w majtkach robi ! tyle , ze są nieosiagalni dla pasztetów .

Gość RE3
I tu sie myslisz- mam faceta, przystojnego, wyksztalconego i zaradnego- wyjatek. Ale mialam tez poprzednich ktorzy byli jak jeden brat jak opisalam w temacie. A i notorycznie smierdzialo im z ust:P

Gość kjbkhgv
a jednak byli to twoi faceci :) ha ha ha

Gość RE3
No bo z czego niby mialam wybierac jak prawie wszyscy jestescie takimi zjebami?!

Gość banani
RE3 może zmień środowisko? gdzie ty chodzisz, w jakich miejscach takich spotykasz... w autobusie, na przystanku, w pracy? Skąd takie obserwacje? Może powinnaś podnieść własny standard (w szerokim rozumieniu) a znajdą się wokół ciebie faceci zadbani, dobrze zarabiający, preferujący aktywny tryb życia. Ty masz pecha dziewczyno;)

smutna prawda... :P chodze po ulicach widzę co sie dzieje. panowie niestety nie "zdanżają" :P:P:P kiedys widzialam program w ktorym przedstawiano wyniki ankiety na temat tego dlaczego polscy mężczyzni o siebie nie dbają - wyszlo na to ze w PL jest mnostwo pieknych kobiet, wiecej niz panów, wiec i tak kazdemu sie jakas trafi, nie musi wiec jakos szczegolnie sie starac :D ja mam super faceta i bardzo sie z niego ciesze ale jak patrze na niektore kolezanki i ich partnerow to nóż sie w kieszeni otwiera... RE 3 - masz świętą rację ;)

Gość kjbkhgv
jak sama piszesz {CHODZISZ PO ULICACH} to czego oczekujesz ? ci fajni po nich nie chodza , bo jezdzą brykami stad na ulicach ich nie spotkach ! to co sie dziwisz , w chlewie są tylko swinie i bydło , ulice bym do tego porównał jak juz , oczywiscie wiem , ze pzresadzilem , ale specjalnie ....

Gość RE3
Czy ja wiem- moje srodowisko to glownie naukowe- 1jedne studia, potem drugie, a wiec studenci,praca w 2 duzych firmach no ale tez lubie obserwowac ludzi z roznych srodowisk.

pewnie masz racje, jednak na tychże samych ulicach mijam fajne, zadbane kobiety. gdyby facetów było chociażby tyle samo (bo już nawet nie śnie że więcej) niż tych ładnych pań, z pewnością bym na takich trafiała. a tak poza tym to te ulice były przenośnią, bywam także w innych miejscach a wszędzie to samo. nie powiem, czasem jest na kim oko zawiesic ale to naprawde raz na wiele wiele przypadkow :P

Gość sdfghjk,l
dokladnie,fajnego faceta ze świeca szukac.przewaznie to nieudacznicy,szkoda gadac.Zal.pl

Gość kjbkhgv
kurcze , czy ja mieszkam zatem na marsie ? bo jako metrosexualny ktos ! widze calkiem inny obraz polskiego faceta , tu jest znacznie lepiej , niz u kobiet , ale to mloje obserwacje , a ja zwracam na to uwagę zbyt dosadnie ! nie nawidze bowiem brudnych butów , zle dobranych do ubiuoru itd. w restauracji zwracam uwagę jak kto je i tu widze wiele braków polskiego społeczenstwa ... oczywiscie , ze faceci sa tez tacy jak piszecie , ale bez przesady !!

Gość kjbkhgv
mysle , ze tu trzeba dopisac pewne cos fajnego faceta w wieku lat 20-27 to ze swieca szukać , ci powyzej 35 juz jest znacznie lepiej

Gość RE3
ja np uwazam ze zaniedbany facet oznacza brak pewnego rodzaju inteligencji, madrosci zyciowej, pewnego spojrzenia z perspektywy na samego siebie. Az zal sciska ze jestescie tacy ponizej przecietnej i wam to nie przeszkadza.

wystarczy przejzec artykuł na plotki od autorki - tam są nasi przykładowi "celebryci", taka niby śmietanka... :O skoro mamy takich "gwiazdorów" to jakich mamy miec pozostałych? :P szkoda gadac, ale zgadzam sie z tym ze latwiej znalezc kogos sensownego po 35 roku zycia.

"jestescie tacy ponizej przecietnej i wam to nie przeszkadza." Czemu miałoby przeszkadzać, skoro pomimo tych wszystkich mankamentów i tak w końcu na nas "polecicie" ? :classic_cool:

Gość kjbkhgv
mnie ruchają psy bo żaden pedał mnie nie chcę ,ostatnio turlałem felgę pod biedronką to obciagnął mi żul za półpłaskiego

Gość kjbkhgv
ciagle kierujesz swoje posty do okreslonej grupy facetów , taka sama jest i grupa kobiet , jednak ty ciagle udarzasz tylko w facetów ! pytanie - dlaczego ? :( :) :) zobacz ile tu kobiet ma jak pisze fajnych facetów , nawet ty sama , a ciagle bruzdisz na nich ?!! proponuje nie zwracac uwagi na to cos , a przyjrzec sie temu co istotne , ja tak robie i mam sie swietnie

Gość RE3
Klon no wlasnie o to chodzi- czy wy nie macie zadnych ambicji? Czy nie zyloby wam sie lepiej/przyjemniej jakbyscie byli zadbani?!