Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RE3

POLSKI FACET- OBRAZ NĘDZY I ROZPACZY

Polecane posty

Gość kjbkhgv
bo to stara gwardia ! co wie co i jak bo rodziców miali innych i inaczej wychowani zostali , maja tacy szacunek do kobiet , są dzentelmenami , wiedza jak sie zachowac , i jak traktowac kobietę ! dlatego dzis młoda kobieta , poleci na starszego faceta , bo ci młodzi nie maja pojecia o co biega !! mysli taki ze jak ma ciało jak młody Bóg to wszystki laski jego , podczas gdy sie myli i tam gdzie on zabiega o dziewczę , tam ja z nim sypiam np. a on moze tylko dalej o tym marzyć

"Czy nie zyloby wam sie lepiej/przyjemniej jakbyscie byli zadbani?!" Nie wiem. Nigdy nie próbowaliśmy :p Skoro dla dla was alternatywą życia małżeńskiego jest zakon sióstr Jakichśtam to prędzej czy później i tak coś się facetowi przytelepie do chałupy. Po co się starać ?:classic_cool:

Gość RE3
kjbkhgv - no wiadomo ze uogolniam, nie mowie ze kobiety sa wszystkie cacy a faceci be- bo wiadomo jest wiele oblesnych kobiet ale ich liczba w stosunku do liczy facetow jest 3x mniejsza

Gość dobrze że nie mam takiego
Mój na szczęście bardzo dba o wizerunek zewnętrzny, ale nie wygląda jak pedał. Obcina włosy co tydzień, chodzi na siłownie, nie raz na kilka minut na solarium idzie, pyta się mnie w czym najlepiej wygląda i w czym się mi najbardziej podoba. Jak się codziennie widzimy to co drugi dzień się goli. Ogólnie nie jest jakimś bananem, ale w miarę swoich możliwości dba o siebie i to jest najważniejsze;) a potrząc na moich znajomych ze studiów to powiem jedno, że to jeden wielki ŻAL. Nie dość, że do fryzjera od święta, to jeszcze na zajęcia niektórzy z piwskiem przychodzą. Nachlać się, poopowiadać o tym, jacy to nie są ruchacze i iść spać:/

Gość kjbkhgv
klon - oczywiscie , ze sa zwolennicy byle czego , ale nie wszyscy!!

kjbkhgv ----> Biorąc pod uwagę liczbę zawieranych małżeństw, rozwodów i ponownych małzeństw, zwolenników "byle czego" stale przybywa ;)

Gość kjbkhgv
goli sie co drugi dzien ? przytocze tu słowa mojego dziadka ktory do mnie zawsze mówił wnuczku , choc bys nie wiem jak elegancko był ubrany , nic to jesli jestes nieogolony ! cały czar pryska ! oczywiscie są faceci gdzie im specyficzny zarost pasuje , jednak takich mało , po drugie dziadek bywał w kulturalnych miejscach polskiej opery , teatru ,itd.

Gość kjbkhgv
bo owo byle co jest skrzetnie ukrywane ! a wystarczy tylko sie przyjrzec porzadnie rodzinie wybranka wybranki - i wszystko staje sie jasne to sie sprawdza az w 90%

Gość banani
co do higieny i ubioru... fakt że za 1200 zł. mozna się jedynie dobrze umyć, czysto ubrać i tyle z atrakcyjnosci;) Odbiegamy standardem płac dalece jeszcze od naszych obcokrajowych kolegów. Przebywając w środowisku naukowym wiesz o tym najlepiej;) a styl zycia nie musi, ale często jest dostosowany do zasobnosci portfela. 35 lat... ma to uzasadnienie, to czas osiągania pewnej stabilizacji na wielu płaszczyznach, mamy już wiecej czasu i kasy;) kjbk ma wiele racji, Was te obserwacje dotyczą w równym stopniu i boryacie się z podobnymi problemami.

Goli się co drugi dzień, bo mu ładnie z delikatnym zarostem, ale i też bez zarostu;)

no dobra, ale za 1200 to można kupić sobie proszek do prania, żel do włosów za 3 zeta, uprasować sobie ubrania (zakładam, że każdy ma żelazko), iść do fryjera za 15 zł przynajmniej raz w miesiącu. na piwsko to macie i fajki, ale żeby kupić sobie coś, to już na to nie...

Rozumiem, że wizerunek faceta z popołudniowej opery mydlanej czy Harlequina tak mocno zapada wam w świadomość, że czasem trudno jest wrócic do rzeczywistości. :p

Gość kjbkhgv
da sie ubrac ładnie za smieszna kwote w tym kraju - juz nie pzresadzajmy !! garnitur ładny kosztuje juz od ponad 500 zł a jego sie nie kupuje co miesiac , koszula - to samo za około 80 żł kupisz ładna , za 150 juz ekstra ! tylko kto chodzi w garniturze dzisiaj z tych młodych ? kto ? a kobiety tak lubią facetów w garniakach !! :) i nie musi byc klasyczny , moze byc sportowy jest jeszcze tanszy

Gość kjbkhgv
tylko jakas pierdoła bedzie pracowac i zarabiac 1200 żł no dajcie spokój !! tyle to ja wyciagam w zajeciach poza pracą , czyli zajmujac sie jak by to napisac pierdołkami , tu cos kupie tam cos sprzedam itp. rzeczy robiać

Najsmutniesze jest to, że jeśli dzisiaj ubierzcie faceta w dobre ciuchy, odchudzicie, ogolicie, wysmarujcie dobrymi kosmetykami i wsadzicie do dobrego samochodu, to jutro na tym samym forum będziecie ciskać gromy, że odszedł do innej. :p

Gość RE3
Jesli fajny wyglad uzalezniacie od kasy to spojrzcie jeszcze raz na link i naszych celebrytów- oni chyba zarabija 800zl miesiecznie!!!

Gość banani
kjabk.. nie da rady ciągle chodzić w tym samym garniaku nooo... co kobieta sobie o nas pomyśli łojjjjjj:):) hmm...zawsze można powiedzieć ze mamy 5 takich samych ale ile na tym pojedziemy:(

a ja się nie zgodzę !!! Polscy mężczyźni są wspaniali ! są dobrze wychowani ! są MĘSCY ! np. Niemiec- nigdy nie przepuści Cię w drzwiach,nie da Ci kurtki kiedy jest chłodno- a Polacy- tylko na to czekają:) cudowne jest też to, że nie są 'wykastrowani' i NIESAMOWICIE ZARADNI- potrafią zabić karpia,zmienić koło w samochodzie, naprawić kran- przeciętny Europejczyk tego nie potrafi... co jeszcze? mocna głowa;)- wiem, że to zabrzmi patologicznie, ale uważam, że mężczyzna powinien wypić pod rząd 3 mocne whisky i zachować się idealnie trzeźwo- tutaj brawa za Polaków i Rosjan, że nie piją kolorowych drinków przez rurkę jak to mają w zwyczaju zachodni koledzy:)))... ! wygląd- uwielbiam Polskich mężczyzn , ich niewydepilowane (ale czyste) ciała ...uważam, że mężczyzna powinien być zarośnięty:) , a kobieta gładka jak laleczka;) i wbrew pozorom uwielbiam w Polakach to, że ubierają się konserwatywnie, nie lubię mężczyzn w białych spodniach,rózowych sweterkach, dobraną biżuterią- co nie znaczy, że nie lubię tych dobrze ubranych- ale jednak konserwatywnie... Polak to prawdziwy facet, i wiecie co? jesteśmy krajem , w którym jest ciężko...a mamy mase wspaniele wykształconych facetów, na dobrych stanowiskach,takich, którzy rozkręcili tu swoje interesy--- a żeby dokonać tego w Polsce, trzeba miec jaja... i nasi faceci mają jaja... Polacy szanują rodzinę, są tradycyjni, wierzący... a co najwazniejsze,mozna czuc sie przy nich bezpiecznie... wiem, ze zostane zlinczowana,ale uwazam, ze nasi mezczyzni sa naprawde wspaniali...dziewczyny,moze wy do konca nie wiecie ile oni potrafia:) ...

Gość banani
To budujące że nie "podniecają" Was nasi celebryci;)

Gość banani
chance... dzięki, nam samym nie wypadało przechwalać się;)

Gość RE3
Chance- daj spokoj co ty gadasz...pod przykrywka "manier" nic nie ma wiecej do zaoferowania, a to ze ma glowe do wodki to jest żałosne a nie chwalebne. Faceci rozkrecaja interesy bo wszystkie inne aspekty klada na barkach kobiet, a one lepiej wyksztalcone moze zaradniejsze sa ograniczane wlasnie przez tych polskich burakow ktorzy musza pilniczkowac wlasne ego

re3 - może dla Ciebie jest to żałosne, ale mi się to podoba;) podoba mi się, że Polski facet to taki mężczyzna, któy napije się wódki, zmieni koło, rozkręci biznes, będzie miał dobre stosunki ze swoją matką i będzie otwierał drzwi przd swoją kobietą. to wszytko.

re3 'a one lepiej wyksztalcone moze zaradniejsze sa ograniczane wlasnie przez tych polskich burakow ktorzy musza pilniczkowac wlasne ego' inteligentnej,pewnej siebie kobiety NIKT I NIC nie będzie w stanie ograniczyć . NIGDY.

Gość RE3
Wlasnie ze tak- np. dzieci.

. a co masz na myśli, mówiąc dzieci? JEGO dzieci? czy WASZE dzieci? jeśli WASZE, to chyba razem się decydujecie,prawda? w jaki sposob dzieci Cię ograniczają? a nianie-jeśli jesteś wykształcona, zaradna- będzię Cię stać! żłobek, dziadkowie, urlop tacierzyński... najgorsza jest TOKSYCZNA postawa kobiet- "wychowuje JEGO DZIECI, gdyby nie one, zarabiałabym 15 tys. miesięcznie na rękę, zwiedzałabym świat, itd"... GÓWNO PRAWDA. najzaradniejsze kobiety w Polsce, Pani Grażyna Kulczyk, Doktor Irena Eris, są matkami, odchowały dzieci,ale to im nie przeszkodziło w zrobieniu MILIONOWYCH biznesów... !

Gość banani
R3... mam wrażenie że opisujesz brudnego faceta, biegnacego zamiast do pracy, zamówić w barze lunetę z meduzą. O czym my mówimy??? Teraz dzieci... trochę za dużo wrzucasz do jednego worka, tak się nie da.

Gość RE3
Taaa polski facet pojdzie ochoczo na urlop tacierzynski...predzej pieklo zamarznie.No i nie dzieci w ogole nie ograniczaja- jak nie masz dziadkow wokol siebie ani pieniedzy na nianie bo nie rozkrecilas jeszcze intersu i nie masz jeszce pieniedzy to niewiele zrobisz

niestety jest tak, jak napisała RE3 :( ale widzę, że Polki coraz częściej się buntują przeciw takiemu stanu rzeczy - i bardzo dobrze! może wreszcie coś dotrze do naszych panów i się zmienią

Gość banani
chyba jednak rozmawiamy o twoich własnych, przykrych doswiadczeniach. Z tymi już trudno dyskutować, są takie a nie inne.

Gość RE3
To chance zboczyla z tematu- za duzo tu roznych aspektow