Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana przyszla mama

CO JA MAM ROBIC???

Polecane posty

Wiem że od razu uznacie to za prowokację, ale co tam, muszę się wygadać i proszę o jakieś rady. Dowiedziałam się niedawno, że jestem w ciąży. Byłabym bardzo szczęśliwa, bo mam wspaniałego faceta, którego kocham i jesteśmy razem długo i chcemy zawsze być razem. Ale jest coś co spędza mi sen z powiek i nie pozwala mi się cieszyć. Jakiś czas temu pokłóciłam się ostro z moim partnerem. Po tym wszystkim wylądowałam u koleżanki na imprezie (na której zresztą mieliśmy być razem). Upiłam się strasznie, bo chciałam utopić smutki w alkoholu. No i ponieważ zupełnie nad sobą już nie panowałam stało się coś strasznego. Zdradziłam mojego ukochanego :( Bardzo nad tym ubolewam, ale najgorsze jest to, że obawiam się, że to może być dziecko tamtego. Nie radzę sobie z tym i nie wiem co robić. Pewnie mnie zbluzgacie za to co zrobiłam. Macie rację. Nasza kłotnia i to że byłam pijana nie usprawiedliwia mnie. Partner nie wie że jestem w ciązy, ale widzi że dzieje sie ze mną coś niedobrego i nalega żebym z nim pogadała, a ja mówię tylko że wszystko jest ok. Ale przecież w końcu muszę z nim porozmawiać.

Gość anika1234567
Ty jesteś nienormalna. Dowiedziałaś się, że jesteś w ciąży. hahahahaha To myślisz, że ciąża z nieba spada. Napewno dałaś dupy i zaszłaś w ciążę. A może ty wierzysz, że bocian przynosi dzieci ? Ile masz lat ?

Gość kozibonk...
provo :O 1/10

Gość Eleeene
nie wiem :-( Nie zazdroszcze sytuacji .

anika1234567 Ty jesteś nienormalna. Dowiedziałaś się, że jesteś w ciąży. hahahahaha To myślisz, że ciąża z nieba spada. Napewno dałaś d**y i zaszłaś w ciążę. A może ty wierzysz, że bocian przynosi dzieci ? Ile masz lat ? Co nie tak jest w sformułowaniu, że dowiedziałam się, że jestem w ciązy? Nie jestem małolatą, która niedawno dała dupy, jak to określiłaś. Mam 25 lat a z moim partnerem jestem od lat pięciu.

Moim zdaniem mleko się rozlało, a teraz dla dobra dziecka i siebie musisz się uspokoić nie myśleć o tym za dużo i najlepiej będzie jak zamkniesz buzię na kłódkę i będziesz milczeć. No niestety wiem że to niezbyt w porządku wobec twojego partnera ale na razie milcz i nie obciążaj go tym. To może być dla niego szok. Na razie poczekaj do urodzenia się dziecka. Potem będziesz wiedziała co robić.

Chyba jednak zostawię mojego faceta, a zostanę z tym drugim. Z tym drugim szybciej osiągnęłam orgazm.

Gość Eleeene
tak sobie mysle , ze moze serce podpowie Ci co zrobic . A dziecko chcesz urodzic , czy zastanawiasz sie i nad ta kwestia . Na twoja decyzje moze wplynac wiele rzeczy.Czy masz prace, czy w razie czego dasz rade sama z dzieckiem , czy przejdziesz testy na ojcostwo , gdybys wybrala droge prawdy. Wiem , zaraz posypia sie na Ciebie gromy i pewnie na mnie , bo nalezy byc uczciwa .Ale .No wlasnie , moze naczelna zasad powinno byc dobro dziecka . Kurcze no sama nie wiem jak Ci mozna pomoc.

Gość I co Pelikanersi???
łyknęliście już ? :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D :D ' :D