Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa świata i ludzi

Pyt.do mężczyzn-Czy nie brzydzi was seks z kobietą po porodzie?

Polecane posty

jak to jest? nie mowie ze tuż po porodzie,ale po zagojeniu itd... nie brzydzicie sie tam dotykac? gdy ona jest rociągnięta,przeciez nie wraca do swych rozmiarów... sa blizny itd.... nie brzydzi was to? czesto sie slyszy ze po porodzie zycie seksualne jest znikome...

Gość polajna
oczywiście, ze jest znikome, bo jest małe dziecko absorbujące całą uwagę. i nie zawsze kobieta jest "nacinana" i jeśli ćwiczy mięsnie Kegla nie jest "rozciągnięta". co za przedmiotowe raktowanien kobiet ;]

Gość karablińska
znikome bo kobieta jest tak zmęczona że nie ma siły na taka formę zabawy. A czy brzydzi? Nie sądzę. Zwykle faceci są tak wyposzczeni że im to nie przeszkadza

nie znam a zarazem nie slyszalam aby kobiecie po porodzie w głowie siedziało cwiczenie miesni kegla gdy tyle rzeczy do zrobienia:) z tego co slysze w 90% nacinają i nie masz na to wplywu. ale potem jestem ciekawa jak mezczyzni reagują na kobiete po porodzie..

Gość polajna
mięsnie Kegla ćwiczy się 5 minut dziennie, także przed porodem ;]

Gość karablińska
nacinają, nacinają bo lepiej naciąć niż babka ma sie porozrywać. I mówię ci jak reagują...normalnie. Nie mogą się doczekac kiedy wreszcie ten seks bedzie

czyli nie straszny poród..mężczyznom?:)

Gość ty ciekawa - rodziłaś kiedyś?
Bo widzę, że nie masz pojecia o tym co się dzieje z pochwą po porodzie. To nie jakiś sweterek z kiepskiej wełny co się rozciaga. Czy jak gryziesz jabłko i rozdziawiasz usta to one juz potem tak zostają? Nie wiem skąd masz informacje o rozciągniętych pochwach i bliznach. Pewnie z kafeterii :)

osobiscie Wam napiszę że mam 27 lat i kocham dzieci...Ale jak pomyśle o wlasnym to słabo mi sie robi. Nie chcę. nie wyobrazam sobie ze rodzę ze mam taki wielki brzuch, brzydzi mnie to niesamowicie i odrzuca.Czy to znaczy ze nie mam jeszcze instynktu?

informacje mam z lekcji bilogii. nie wmawiaj mi ze po porodzie pochwa jest taka sama wąziutka jak przed-w to chyba nikt Ci nie uwierzy.

a po dwóch porodach też jest wąska jak przed porodami? co za bzdury mowicie. pewnie same młode mamy to mowią i pocieszają sie tym ze jest wspaniale- niestety-NIE JEST i już nie bedzie:))

Gość ehhhhhhhhhhhh ;]
fuj mi sie wydaje ze jest rozciagnieta ale nie tak bardzo... ble niesamowicie mnei to brzydzi eh chociaz moj facet chcial miec dzidzie ze mna i nic by go nie brzydzilo mowil pozniej bleee dla mnie to fuj nie wyobrazam sobie ze rodze ehhhh ble hehe

Gość karablińska
po nacięciu jest przede wszystkim zszywana więc to po pierwsze załatwia sprawę. Po drugie wszystko wraca do normy po jakimś czasie. Cwicząc kegla otrzymuje się to samo co przed porodem

Gość afffffffff
to one sobie wmawiaja ,ze jest taka sama . prawda jest inna jest sporo szersza :O niby po co są zabiegi chirurgii plastycznej : zwęzenie pochwy ? Wlasnie po to by zrobic taką ciasna jak przed porodem :O a wy oszukujcie sie dalej

ok-chyba nie chce mi się juz tego czytac... widocznie nie kazdy jest stworzony do rodzenia dzieci.

Ja wiem ze kobiety sobie wmawiają ze jest taka sama. Wiele razy kolezanki mi mowily ze niestety jes tduzo szersza. probuje wrocic do wlasnych rozmiarów ale nie osiagnie tego stanu ktory był przed porodem NIGDY. Domyslam się ze piszą to juz te co rodzily. tez chyba bym sie tak pocieszala ze wszystko jest po staremu. CÓŻ...cos za cos....

Gość karablińska
jak dorośniesz to zmienisz zdanie

Gość aaaaaddd
niie o to chodzi ze brzydzi ale po porodzie zona stala sie bardziej matka niz kochanks juz nie ma tego podniecenia jak wtedy jak bylismy we dwojke

karabińska-- mam 27 lat.. ile jeszcze mam rosnąć?:)))

aaaaaddd- no wlasnie tego też się obawiam.... w ogole nie wyobrazam sobie bycia w ciąży..potem matką.. to takie poswiecenie. Tyle wyrzeczen... zycie sie zmienia.

i to jest chyba ten punkt w ktorym mąż....szuka kochanki.... bo w domu ma matkę swego dziecka-nie swoją kochankę jak przedtem....

Gość karablińska
noooooo jeszcze. Ja dojrzewałam duuuuużo dłużej :P

Gość aaaaaddd
a co do pochwy jest troche sszersza choc tio nie jest jakis wielki problem

Gość karablińska
a, czyli ty nie tego rozciagniecia się boisz a tego że facet poszuka sobie kochanki. Jak nie urodzisz to i tak po jakimś czasie możesz się mu znudzić. Zmień myślenie

aaaaaddd- dziękuję za szczerość. Rozumiem. a moge zapytac jak czesto uprawiasz teraz sex z zoną?

karabińska- nie nie. akurat o tym nie myslalam. Choc oczywiscie masz rację. Chodzilo mi glownie o kwestię wizualną pochwy po porodzie. Czy widac blizny po zszyciu...jak bardzo jest rozciągnięta itd...tym się martwię.

Gość aaaaaddd
dziecko to cudowna istota ale niestety nie sprzyja uczuciom malzonkow

faceta zawsze mozna zmienic;P pochwy juz nie!:)))

aaaaaddd- a to nie jest tak ze jak pojawia sie dziecko to bardziej scala związek? Zawsze się tak mowi.... a to mit?