Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mega paka

mega paka 74-86

Polecane posty

Gość KOMENTARZE SPRZEDAWCY
nie tłumacz się głupio bo skoro ktoś sądzi inaczej to znaczy, że twoje spojrzenie na stan ubranek jest błędny. Ja mam ocenę 5,0. Nieraz kupowałam na Allegro i stan ubranek był podany jako bdb, idealny, super, itp a w rzeczywistości nie miały z tym nic wspólnego. Zawsze wtedy daję najniższe oceny we wszystkich kryteriach (za karę). Jak wpisałam w komentarzu swoją opinię to sprzedawca głupio tłumaczył się tak jak ty, że przecież napisał, ze są to ubranka "używane" a nie nowe. No tak ale używane mogą być w stanie idealnym (co dla mnie oznacza brak śladów noszenia, ubrnko prawie nie używane), mogą byc w stanie dobrym i też dostatecznym. Więc słowo "używane" nie jest żadnym określeniem fizycznego stanu ubranka. Poza tym widząc stan ubranek bdb licytuję więcej niz jakby było dst. To nie jest uczciwe tylko to jest oszustwo. ocena 4,7 to już musi być totalne dno.

Gość mega paka
wow!!!!jestes piewrsza,ktora sie czepia o 0,3 pkt:))super opisalam stan ubranek UCZCIWIE!!!!-sama mam dziecko,kupuje ubranka na allegro-tez w pakach i jakos nie zdarzylo mi sie kupic czegos niezgodnego z opisem,nie jestem na alllegro od wczoraj i wiem jak sprzedawac-nie mam negatywnych komentarzy za sprzedaz-sprzedający zawsze zadowoleni,a na pkt nie patrzę nigdy tylko na komentarze nie namawiam nikogo na siłe na zakup-poprostu wystawiam i juz ale widze,to dla Ciebie zbyt skomplikowane

Gość a ja kiedys
przedalam sukienke po corce,ktorą miała na sobie kilka razy-opisalam stan na bdb,a pani,ktora ją kupila spytala mnie po otrzymaniu przesylki dlaczego zaniżyłam stan ubranka?bo w jej ocenie był idealny.