Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniqa89

Czy to jest koniec związku?

Polecane posty

Witam was. Pewnie nie raz sie spotkałyście z takim tematem ale mam nadzieje ze ktos mi odpowie na to pytanie. Widzicie jestem z facetem 5 lat. 2 lata po slubie. Na poczatku bylo mi jak w niebie. Tesknilismy za soba. Kochalismy sie. Bylo jak w raju. On jest dobrym czlowiekiem. Pomaga mi jak moze. Niby dba o mnie. Ale gdy chce sie prztulić albo go tak no wiecie z uczuciem pocalować on mnie odpycha tlumaczac sie brakiem czasu. Faktycznie mamy dla siebie malo czasu bo tu obowiazki domowe. Ale same przyznacie ze zawsze jest czas na czułość.:(. Czesto takze zastanawiam sie nad jego humorem. Na poczatku potrafil sie usmiechac i cieszyc sie zyciem. Z czasem zaczelo sie miedzy nami psuc.On rano wstaje pije kawe siada przed komputerem i czasem cos tam burknie. On wraca do domu robimy obowiazki domowe i zamiast miec czas dla siebie on znow przy tym komputerze. Niby to jest jego pasja i tlumaczy sie z tym ze strone internetowa robi. Ale nie raz udaje mi sie go zlapac jak gra w gierki. tak jakby chcial zajac czas. Caly czas chodzi przybity jakby mu sie nic nie podobalo. Juz z samego rana jak sie widzi jego mine to caly dzien do bani:(. Niewiem jak jest z nim ale moje uczucie jakby powoli wygasalo. Nie czuje juz tej radosci zycia. I czuje sie jakbym wszystko robila jak automat. Pomóżcie prosze!!!!!! Wybaczcie literówke:(.

Może jest uzależniony od gierek komputerowych i kiedy w nie nie gra, ma "zespół odstawienia" czyli burczy, złości się i stroi fochy.

Nie nie jest uzalezniony. a jak go pytam czemu ma taki humor a nie inny to tlumaczy sie ze on taki jest na codzien. I inny nie bedzie. Jakos kiedys potrafil być inny:(,

Gość love's blind
Mnie to wygląda, że jego serce już należy do innej kobiety... Niemożliwe, żeby raptem nie miał żadnej potrzeby czułości etc. Sama widzisz, że coś nie tak. A skoro taki nieszczęśliwy, to może zakochany bez wzajemności? Albo jest taki zimny, by Cię sprowokować do awantur i odejścia. A że pomocny, bo cóż, mam wyrzuty sumienia, to choć tyle może dla Ciebie zrobić.