Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jego numer to-podam później

Grzebanie w telefonie itp

Polecane posty

Czy jest sens być z kimś kto grzebie w telefonie ,złamał hasło na nk,czyta smsy zanim ja to zrobię,kopiuje moje numery,a wręcz zniszczył mi listę kontaktów? Do tego twierdzi,ze kocha.

Gość KAtiaOp
Ja mam to samo nawet zmienil Mi karte w tel na Swoja jakas.... ;( nie ma sensu bo to typowa zazdrosc bedzie ogrzej wiem z doswiadczenia...

Gość takkkkkkkk
wsadz sobie sloik w dupsko i skocz z 10 pietra:)

Gość dfgsdfgdfgdf
ja mojemu to wybaczalam bo mowil ze kocha strasznie.. do wczoraj kiedy oznajmil ze od pol roku czyta moj PAMIETNIK!!!! zerwałam. kazdy ma prawo do intymnosci i prywatnosci. u mnie tez zaczynalo sie od gg, smsow..

Gość jakiś maniak z obsesją zdrady
proponowałabym zostawić kogoś takiego. Podstawą każdego związku jest zaufanie. Jesli ci nie ufa, to związku nie ma. Niech zmieni dziewczynę albo idzie na psychoterapię. Bo to choroba...

A jezeli zdarzaly sie takie powody do zazdrości to czy to tłumaczy takie zachowanie? Bo nawet kiedy było ok to nadal trwała inwigilacja mojej prywatności. Czy po wyjaśnieniu sobie niejasności powinien dać spokuj czy moze dalej nie ufac i kopac kontrolnie?

Gość dfgsdfgdfgdf
ja tlumaczylam jak dziecku.. byly dlugie rozmowy.. obiecywal ze sie zmieni.. i sie nie zmienil... terroryzowal mnie mimo ze NIGDY nie dalam mu powodu. nie ma sensu. zazwyczaj jest tak ze mezczyzni robia sie zazdrosni w momencie kiedy sami zdradzaja...

właśnie siedzi obok i przysiega ,ze więcej tego nie zrobi... Mogę żywić nadzieję,że stanie sie cud i dotrzyma słowa,czy tylko do czasu,aż znów coś mu się wyda?

Niestety ale ponad 30

Gość zakłamananana
a masz cos do ukrycia???????????????? daj mu 2 tygodnie na sprawdzanie, nie rob mu awantur, skoro to robi to jest zazdrosny i nie ufa, a chcialby ci ufac. dalas mu widocznie powody! nie reaguj, niech robi co chce i zapewniaj go o swojej milosci-JESLI W OGOLE KOCHASZ GO! a potem porozmawiaj z nim o tym,ze nie masz nic do ukrycia

Gość a w moim przypadku
to ja tak robie i bardzo zle mi z tym, ale nie umiem tego zmienic, przestac o tym myslec. jestem chyvba jakąś wariatką :(

Super ten ktoś bądz z nim kdo końca życia :P Takie zachowanie wróży wam długa i szczęśliwą miłośc :P Super , aż sie zasmuciłem jakież to piękne , że ludzie tak sie kochają :)

Gość ononononononon
hhehehe a Ja Ci mowie ze rozpadnie sie to wszystko w pizdu ;p;p

ononononono No coś Ty ?? Ja myśle, że taki związek ma szansę... Żeby spierdolić wam obojgu życie :)

Gość art123
proponuję abyś robiła mu to samo, ma natychmiast dać Tobie swój telefon, wszystkie hasła na NK, gg i facebook i chuuuj wi gdzie jeszcze, sprawdzaj jego pocztę i w kompie zamontuj szpiega, zrób debilowi to samo i zobacz ile z tym wytrzyma!! na bank nie ma czystego sumienia a sprawdzając Ciebie pokazuje, że Ci nie ufa i ma za szmatę co na każdym kroku się kuurwi, , on sam ma kompleksy i robi za jedynego sprawiedliwego, niech spierdala. Dziękuję za uwagę

Gość ja wam powiem zeeeee
Czy jest sens ?? a skad My mamy to wiedziec skoro was nie znamy buahaha co za ludzie zeby pyt sie o takie rzeczy na forum ..

Gość a w moim przypadku
nieprawda. ja sie nie kurwie a też tak robie facetowi. kocham go najbardziej na świecie

Gość ononononononon
art racje ma cie za szmate co na kazdym rogu sie kurwi heheh

Jak mam zdradzać,skoro jestem w ósmym miesiącu ciąży? trudno w tym stanie dawać powody do zazdrości...

Gość Bo z babami tak juz jest
ja przekopalem mojej kobiecie nk znalazlem tam pare przyjemnych zdan a jeszcze wiecej nie przyjemnych zadalem jej pytanie czy chciala by miec taka mozliwosc wiedziec co siedzi w czyjejs glowie? powiedziala nie bo wiedziala co ukrywa wylazlo wiele Praktycznie nasz zwiazek przestaje istniec oboje do siebie stracilismy zaufanie ale jak grzebala w mojej prywatnosci to bylo naturalne sluchanie o dziwkach ktorych nie bylo o pieniadzach ktorych nie wydalem na boku az ja udowodnilem kto jest gnojem w tym zwiazku zrobilem to raz zle sie z tym czuje bo to jej prywatnosc ale nie mozna zyc w zaklamaniu powiem tak boli kobiety jak sie im wypierze brudy ale one moga prac bez winy

moze gdybys kolezanko nie dawala mu kiedykolwiek powodow to by nie grzebal? a ty mu grzebiesz w telefonie portwelu w archiwach kart sim w gg?

Moze wypowiesz sie kolezanko?

moja ma wgląd w mój telefon, laptop, na gg nie mam hasła, czyta sobie co chce a wiem że czyta bo jest zazdrosna o ex. zupełnie z resztą bezsensowanie. w każdym razie ja mam dostep do jej komy itd ale nie przeglądam, ufam jej. ona mi nie ufa i szpieguje ale mi to nie przeszkadza bo nie robie nic o co mogłaby się wkurwić. w poprzednim związku też byłem szpiegowany non stop:D

gdyby przysiegala Ci ze jest tak jak myslisz a pewnego dnia okazalo by sie cos zupelnie innego

i wiem że z czasem jej się znudzi. ja tego nie rozumiem , takiej zazdrości i podejrzliwości ale każda jaką poznałem i z którą byłem choć troche szpiegowała, mniej lub bardziej taktownie i dyskretnie ale zawsze. z początku pare lat temu mnie to irytowało ale pomyślałem że najwidoczniej kobiety już takie sa. a nigdy powodu nie dałem, żadnych zdrad , umawiania się z koleżankami, z kumplami na striptiz itd .. dać nieograniczony dostęp aż się drugej połówe znudzi. ps. zazdrośc i podejrzliwość o jakiej tu jest mowa jest silniejsza od woli. was to denerwuje ale postawcie się w ytuacji tej drugej strony - on/ona się strasznie z tym męczy, z taką chorobliwą zazdrością, podejrzliwością. a jak się jest fair to nie ma się czego obawiać i hasła niepotrzebne.

Gość Ed3k z krainy kred3k
Nie stać cie na kogoś normalnego ???????

dla mnie to poprostu chore szlak mnie trafil bo ja kocham to jak moge zdradzac daje mi to wszystko czego mozna spodziewac sie od kobiety wiec skad w jej glowie taki pomysl ze skoro jest dobrze cos tu nie gra napewno kogos ma Kobiety dlaczego takie jestescie? nie wszyscy faceci zdradzaja a zeby zdradzac musi brakowac czegos w zwiazku jesli nie brakuje to po co zdrada?