Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trueorfalse

No to teraz o kobietach

Polecane posty

Gość trueorfalse

Przedewszytkim postawa roszczeniowa.To mnie denereuje najbardziej-daj mi to,daj mi na tamto,bo to wasza rola-miec pieniądze i spełniać moje kaprysy.Nie jestem egoistą i lubię dawać,ale bez przesady.Facet ma zabiegac i starać..może spojrze kiedyś łaskawie na niego.Uczucia robia z ludzi kretynów,ale stram sie to tłumic.Nie będe latał za panienka która nie wykazuje cienia zainteresowania,NIGDY,otóż nienawidze sie plaszczyć i czekac choc na jedno przychylne słowo,bo to mnie poniża.Wasze chore gierki,a to sprawdze go..a to bede udawała niedostępną,gdy wyczuwam ze kobieta stara sie choć przez moment mną manipulować,grac na uczuciach-mówie bye. W ogóle wasze nastawienie do życia to ciągła konsumpcja-a to nowe buty,nowa sukienka,inna duperelka.A wala sie tego w szafie już pełno. Jeszcze te śmieszne teorie-to mówie na podstawie tego co tu czytam,że jesteśmy lepsze,madrzejsze,zaradniejsze.Fajna taka ogólna generalizacja,nie?A jak zwykle zależy to od człowieka.

no to współczuje Ci, że tylko na takie trafiasz. No właśnie, trafiasz czy może sam sobie takie wybierasz? wielu facetom imponują takie materialistyczne lalunie, a potem narzekają, że ich z kasy ograbiają :( przemyśl to sobie