Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aloiuuttrr

Siedzę w domu i tak wygląda życie 25latka

Polecane posty

Gość Dam Prace O>
Aloiuuttrr Skad jestes? Jakie woj?

Gość Aloiuuttrr
już pisałem że z Warszawy

Gość jjj89876
i co w wawie pracy nie ma tak?:D

Gość Aloiuuttrr
nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem :(

Gość Aloiuuttrr
up

Gość Aloiuuttrr
Może któraś z Was dziewczyny poszukuje striptizera na wieczór panieński ?

Gość Aloiuuttrr
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

No to tak.Widzę że podszywy mają niezły ubaw więc zarejestrowałem nick.Co do tego że jestem niedołęgą,nie jest tak i myślcie co chcecie.To że siedzę w domu nie znaczy że nie pracuję.Co dziennie zapierdzielam by coś sprzedać i jak powiedziałem nie jest to łatwe.Jestem zaradny i mam na swoje wydatki.Nie chciałem pisać tego posta żeby odebraliście mnie jak 3894567308572435 takich samych tematów.Nie jestem wygodny i samego mnie to nieźle wkurwia że w moich okolicach marny żywot jest i to nie tylko ja tak mam.Przeleciałem już chyba wszystkie z możliwych zakładów pracy w okolicy i nigdzie nie dali mi szans na dłużej niż trzy miesiące.Panuje niezły burdel, wszędzie by tylko chcieli panienki zatrudniać a że u nas wielkie bezrobocie to za stanowisko dziewczyny potrafią odwdzięczyć się dupą.Wyjechałbym ale to chyba nie dla mnie.Chciałem po prostu napisać i zobaczyć czy ktoś jest w podobnej sytuacji.Zwyczajnie sikam na wszystkie podszywy i obrazy kierowane w moją stronę.

Gość 2528301272353535322911-1029281
Jestem w bardzo podobnej sytuacji, nigdy bym nie pomyślała że tak ze mną będzie. Kiedy myślę o tym wszystkim, chce mi się zdechnąć po prostu. Gardzę sobą.

Gość miscz
Robota zawsze jest dookola - a to wegiel wrzucic, zakupy zrobic, popilnowac dziadka czy umyc samochod. Sam siedze na bezplatnym gdyz budowlanka stoi jak zazwyczaj przez zime i na nude nie narzekam. W domu tez zawsze jest co do roboty- male remonty, sciany, majsterkowanie... Ledwie znajduje jeszcze czas by pograc w kapeli rockowej a wieczorem to dziewczyna czeka. Wiec nie marudz, nie szukaj podobnych sobie a wyjdz na ulice, do sklepu, pogadac z ludzmi, skoro znasz sie na elce popracuj nad autoreklama...

Gość AIoiuuttrr
Już was nie lubię. :( Idę do innej piaskownicy. :(

Gość AIoiuuttrr
up

Gość AIoiuuttrr
up

Gość AIoiuuttrr
13:54, nigdy nie skalam się takimi prostackimi zajęciami

takie jest życie w tym kraju w telewizji ciągle Smoleńsk i Smoleńsk a żyjącymi ludźmi się nie zajmują ludzie chcą żyć,pracować a nie wegetować

Gość kintaro-motaro
do autora- nie przejmuj sie, najwieksze nieroby zginely w Smolensku, a jacy slawni teraz urwa mac, tylko ksiazki pisac i papier marnowac... ja mam 31, jestem lewakiem 120%; panstwo pl nie dostalo ode mnie jeszcze ani zlotowki i jak ktos wspomnial- robota lezy na ulicy. po grzyba ci robota, by stac sie kolejnym konsumentem w tym chorym kraju? ja juz wole byc wrzodem na du.pie tego kraju, jesli potrzeba ukradne jk Stachurskiy piosenki, heh. masz psa?