Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztanowa naturalnie

co zrobić by zafarbować się na jasny brąz z rudego?

Polecane posty

Ostatnio farbowałam się na czarny i chciałam ufarbować się na jasny brąz ale widzę, że to mission impossible bo we włosach mam za dużo czerwonego barwnika. Już rozjaśniłam te niefarbowane i farbowane i mam teraz ciemny i jasny rudy na główce. Myślę czy by się nie farbnąć na ciemny rudy. Mam bardzo bladą cerę i nie wiem czy się decydować czy lepiej na średni brąz bo czuję, że z jasnego muszę znowu zrezygnować. Moja matka ma kasztanowe włosy. Ojciec miał brązowo-rude włosy. I chyba tylko rudy lub czarny jest mi pisany :(

myślicie, ze jasny brąz i ciemny blond przykryje mi rudziznę? Próbować?

myślę.. że z ciemnego właśnie najprościej uzyskać rudy :) sama tak wielokrotnie robiłam.. trudniej jest uzyskać jakieś chłodniejsze kolory typu właśnie blond.. dziwię się że nie wyszedł Ci rudy.. robiłaś to u fryzjera czy sama w domu?? ja mam teraz rudy właśnie z brązu ciemnego..

Właśnie mi wyszedł rudy. Tylko mam tak jakby trzy kolory na głowie: bardzo jasny, średni i ciemny rudy ;) Strasznie to wygląda. Bogu dzięki, że jest zima i są czapki ;) Chodziło mi to, że dodatkowo naturalnie mam kasztanowe włosy i się boję, że chłodny odcień u mnie nie wyjdzie.

a czemu Ci wyszły różne odcienie?? :) tzn że np odrosty inne i końce?? leć po farbę do sklepu w odcieniu kasztanowym o twoim poziomie i będzie git : pokryje wszystko :)