Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vghgfhjyjytyyuj

pyt do mam 2,5 latkow

Polecane posty

Gość vghgfhjyjytyyuj

czy wasze 2,5 latki spą jeszcze w dzien??Pytam tak z ciekawosci, bo moj wlasnie skonczyl 2,5 latka a juz od poczatku stycznia nie spi w dzien wcale...za to czesto sie zdarza ze przy dobranocce sam zasypia, jednak spokojnie potrafi do niej dotrwac nie pokladajac sie.

Jak wcześnie chodzi spać i nie za wcześnie wstaje to ok. Mój też nie spał w dzień, ale kładłam go przed 20, a rano wstawał około 9. Teraz chodzi do przedszkola i tam śpi godzinę dziennie, dzięki czemu wieczorem idzie spać dopiero koło 21 albo i później, rano mam problem z obudzeniem go przed siódmą.

Gość to i tak nieźle
starsza córka spała w dzień do 2 roku, młodszy synek za miesiąc skończy 2 lata i już w dzień nie śpi, na noc zasypia ok. 21.30 i wstaje razem ze mną o 6-tej. W nocy budzi się kilkakrotnie i muszę do niego wstawać.

Chyba już od roku nie śpi, już zapomniałam, że jest cos takiego jak drzemka :)

Gość mojNie
moj nie spi od kiedy skonczyl 1,5 roku. ma 2.7 miesiecy wstaje o 8 i idzie spac o 20.

Gość MatyldaS
Moja córcia nie śpi jeśli wstanie np o 9 rano, a zasypia ok 21 czy śpi czy nie. Jeśli wstanie np. o 7 rano to kimnie się na jakieś 2h. Poza tym wulkan energii, mogłaby chyba dobę nie spać ;)

Gość matka dwójki
co dziecko to inaczej, moja 2,5 latka musi spać w dzień, bo nie dotrzyma nawet do 17:P ogólnie jest śpiochem, bo idzie spać o 20 i spi do 8 plus drzemka w dzień:0 do 1,5 roku spała w dzień 2 razy. natomiast synek ma 14 miesięcy i w dzien spi tylko godzinę, chodzi spać rózne zazwyczaj o 18.30 ale czasem i później a wstaje zawsze o 7 :)

moja ma 2 latka ale się wypowiem bo spi w dzień bardzo długo: jak zasypia o 12 to śpi do 15. Nie wiem czy nie za dlugo.