Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość ewelkannnn
Tanio tzn? Może na allegro coś znajdziesz

Gość EwaŚLĄSK...........
Mam do sprzedania chodzik. Gdzie mieszkasz? Ja na Śląsku i myślę że odbiór osobisty byłby najlepszy rozwiązaniem

Gość nie kupuj chodzika
powoduje wady postawy, poczytaj opinie ekspertow

Chodzik czyni więcej złego niż dobrego, zastanów się jeszcze czy warto. I poczytaj o tym jak chodzik wpływa na postawę i umiejętność chodzenia u dzieci..

Gość o rzesz orzeszku
pani pyta czy ktoś chc sprzedać chodzik ale oczywiście głupie wścibskie babska juz mantrują : "nie kupuj chodzika!!!!!!!!!!!" żal :

Gość malamimimi
na allegro jest tego mnostwo ale szkoda nog malenstwa, moja kuzynka przez chodzik ma nogi jak poczwara :D ale jest juz dorosla i tego sie ne zmieni :)

Gość nie kupuj chodzika
do orzesz orzeszku a jakby ktos zalozyl topic czy ma zamordowac ojca czy matke, to co mamy grzecznie odpowiadac na pyt?

Gość o rzesz orzeszku
to wtedy najlepiej zgłościć to na policję. a tak poważnie naprawdę nie sądzę żeby autorka nie znała opinii na temat chodzików, a to czy kupi swojemu dziecku czy nie to już indywidualna sprawa każdej matki, a od chodzika jeszcze nikt nie umarł. ja sama swojemu synowi bym nie kupiła ale skoro ktoś jest zdecydowany na kupno to po co takie komentarze

już nieaktualne! Jakoś my wszyscy wychowani jesteśmy w chodzikach ii nic złego się nie stało. Ja tam osobiście nie jestem przeciwniczką

Gość zębatek
może Ciebie wkładali do chodzika, mnie na pewno nie i dzięki temu mam ładne proste nogi :)

Gość zębatek
za moich też nie agata_BB co to Twoje dziecko takie wyretuszowane?? Okropnie to wygląda!!