Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenamadzia17latka

Mam 2miesięcznego synka, 18 lat i problemy rodzinne!

Polecane posty

Gość magdalenamadzia17latka

No i tu jest wszystko w porządku. Rodzina mojego chłopaka przyjmię mnie chętnie do rodziny, matka też pogodziła się z akceptacją że wyjdę za mąż, ona, moi przyszli teściowie i rodzice mojej mamy pogodzili się z sytuacją. Jeśli chodzi o mojego ojca i jego rodziców to dla nich pory mój związek jest pomyłką bo nie chcą bym wiązała się ze człowiekiem który ma tylko zawodówkę i pochodzi z biednej rodziny ale mój chłopak jest bardzo pracowity. Ojciec przez pierwsze miesiące był na mnie wściekły ale teraz powiedział mi że pomoże mi pod jednym warunkiem że zerwę kontakt z chłopakiem i powiem swojemu facetowi że kto inny jest ojcem mojego dziecka, w dodatku dziadkowie ze strony ojca usilnie mnie do tego przekonują bym nie marnowała życia sobie i dziecku, stwierdzając że każdy mi pomoże.

a jak normalnie wychowywane dziecko ma nie mieć ojca? po pierwsze jak się seksi to trzeba myśleć o konsekwencjach ale czasu już nie cofniesz teraz musicie sobie zorganizować życie tak aby dziecko nie przeszkadzało tobie w nauce a ojciec nie pracował non stop na was