Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolcia1761

bol jajnika i piersi PROSZĘ O POMOC>..!!!

Polecane posty

Witam mam takie pytanie od 1,5 roku brałam microgynon i wszystko było ok,ale teraz jestem przy 3 opakowaniu Sylvie 20 i wiem ze przez pierwsze 3 miesiące mogą być skutki uboczne miałam tak ze np. z samego rana jak wstałam było mi niedobrze ale tylko przez chwilkę.miesiaczki miałam normalnie ale teraz przy 3 op sylvie 20 dopiero po 4 tabletce zaczęly bolec mnie piersi a w sumie w obrebie sutkow a na dodatek mam silny bol lewego jajnika musialam wziasc tabletke przeciwbolowa i mam wrazenie ze ten bol promieniuje aż do nerki gdzies...nigdy nie mialam problemow z jajnikami a przy tak dlugim okresie stosowania tabletek antykoncepcyjnych to ciaze wykluczam...bynajmniej mam nadzieję,ze nie jestem:(:(:(prosze o pomoc

to skoro boisz się ciąży to po co w ogóle się seksisz? pogadaj z ginekologiem o tych tabletkach

A tak w ogóle to sie zabezpieczam i martwi mnie całkiem coś innego...gdybyś przeczytał dokładnie ale oczywiście dla was liczy sie jeden fak...ale dzieki...

po tych tabletkach tak bywa u nie których kobiet. Wiec nie martw sie z czasem powinien ten ból zniknac,jesli nadal bedzie tak bolesny skonsultuj sie z lekarzem

Czyli o ciąże martwić się nie muszę?? no wizyte mam dopiero pod koniec lutego więc i tak ide:) ale ten bol piersi i jajnikow jest masakryczny....:(:(:(