mróweczka007 0 Napisano Styczeń 28, 2011 zauważyłam u siebie właśnie taka brazowa ciagnace sie wydzieline, @ mam miec dopiero za ponad dwa tyg. w dni plodne byl stosunek przerywany. a dzien po okresie wspolzylam bez zabezpieczenia i final byl w srodku. do tego boli mnie prawy jajnik i krzyze. czy to moze byc ciaza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mróweczka007 0 Napisano Styczeń 28, 2011 prosze o komentarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak tak racja racja Napisano Styczeń 28, 2011 @ mam miec dopiero za ponad dwa tyg. CZYLI JESTEŚ W ŚRODKU CYKLU MNIEJ WIĘCEJ w dni plodne byl stosunek przerywany JEŻELI MASZ CYKLE ŚREDNIO 28-30 TO TERAZ MASZ DNI PŁODNE BARDZIEJ WYGLĄDA MI TO NA OWULACJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 29, 2011 Dokładnie, mi też wyglada to na plamienie okołoowulacyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mróweczka007 0 Napisano Styczeń 29, 2011 a czy stosunek przerywany w tym właśnie czasie daje prawdopodobieństwo ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak szczerze 0 Napisano Styczeń 29, 2011 minimalne,ja caly czas jade na przeywanym i zadnej ciazy nie ma-znaczy sie przed wytryskiem facet zaklada prezerwatywe...dziecka nie ma i nie wierze,ze tak mozna zajsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak szczerze 0 Napisano Styczeń 29, 2011 spoko,ale widzialas ilosc topikow o niemoznosci zajscia w ciaze z pelnego wytrysku?wiec zajscie przy penetracji z jakimis tam kropelkami przed sperma jest prawie niemozliwe.przynajmniej ja nie znam nikogo kto tak zaszedl.my juz tak jedziemy pol roku,bo odstawilam tabsy i nic sie nie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak szczerze 0 Napisano Styczeń 29, 2011 no..wiec zasada taka sama jak przy przerywanym-wytrysk nie nastepuje do pochwy.po prostu wiem,ze tak sie zajsc nie da,ale nastolatkom bym nie polecala,zreszta sama jako nastolatka sralam po gaciach i moze i dobrze.teraz mam juz meza,nawet jakby sie cos stalo (bo prezerwatywa tez moze zawiesc) to tragedii nie bedzie,ale nadal uwazam,ze tak sie zajsc w ciaze nie da.gdzies tam czytalam tez kiedys,ze te plemniki w tej kroplece przed wytryskiem sa malo rychome,ale ile w tym prawdy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach