Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MJS

Masturbacja kurtką

Polecane posty

Gość Ortalmen
vbue: Przede wszystkim musisz odpowiedzieć sobie na pytanie czy czujesz przyjemność dotykając śliskiego materiału. Wiadomo że np. papier ścierny nie jest przyjemny w dotyku i nikt nie będzie się nim masturbował hehehe! Jeśli już czujesz przyjemność dotykając jakiejś śliskiej satyny lub kurtki ubierz ją na gołe ciało i zacznij się w niej dotykać. Po piersiach po udach itd. Potem zdejmij kurtkę z siebie i np rękawem zacznij delikatnie muskać swoją ci..kę. Jeśli to sprawi Ci przyjemność to pocieraj łechtaczką o ortalion na plecach kurtki. Ortalion zrobi się lekko mokry od Twoich soczków a to podnieci Cię jeszcze bardziej. Na pewno przeżyjesz niezapomniany orgazm. Napisz jak spróbujesz.

Gość sliski dresik
witam wszystkich. czy zaglądają tu jeszcze osoby które lubią się masturbować w śliskich szeleszczących kurtkach, dresach, płaszczach. Może lubicie też spać w takich rzeczach?? :) Jestem osobą która bardzo to lubi. Kręci mnie to. Lubie się zabawiać w dresach i kurtkach pod prysznicem, jak są mokre to jeszcze bardzie mnie podniecają :).

Gość sliski_dresik
szukam dziewczyny ktora lubi sliskie ubrania. Jurtki, dresy, płaszcze, kamizelki itp. Moj nr gg 48544454. Ja Chlopak 27lat.

Gość gość
Ja uwielbiam masturbowac sie w fartuchu stylonowym jest bardzo slizgi l podniecajacy.