Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mordusska

facet wazacy 55 kilo

Polecane posty

Gość mordusska

178 cm wzrostu, co o takim sadzicie? za szczuply?

Gość fufla
szkielet

Gość mordusska
Jest chudy ale ma miesni troche

Gość fufla
dziewczyno ja jestem dziewczyną i waze 57 kg a mam 171 i jestem szczupła to jak musi wyglądąc ten facet co wazy 55 i ma 178

Gość mordusska
hmmm moze faktycznie zbyt szczuplutki, ale przystojny jest i madry

Gość xxxxxxxxxxxyyyyyyyyy
wychudzony dosyc

Gość mięśnie??
jakie mięśnie? Litości ale toż to chodząca skóra i kości. Mając mięśnie waży się więcej a nie mniej a przy tym się wygląda dobrze.

Gość mięśnie??
skoro przystojny i mądry to po co się pytasz o wagę?

Gość mordusska
i o to mi chodzilo w tym topiku, jest zbyt szczuply jak na faceta, ale dziwne bo kobiety do niego lgna, ma sylwetke modelki, kobiety lubia meskich facetow,a nie chudzinek, a do niego leca jak pszczoly do miodu, o co chodzi?

Gość Argentynaskakak
On na pewno nie ma mięśni(za chudy) chyba że kości umięśnione,hahaha:) A na poważnie niech szybko przytyje. Przynajmniej trochę. Lepszy misiek niż kościotrup. Niech osiągnie wagę 80 kilo i będzie w sam raz.

Gość cmghnnds
bo ma duzego kutasiora

Gość zxscvfe
kurna szkieletor jakich malo, ja mam 160 i 53 kg a jestem szczupla

Gość mordusska
no to dlaczego taki skelet podoba sie kobietom? widze co sie dzieje, nie ma dziewczyny ktora nie robilaby maslanych oczu po paru minutach rozmowy z nim, on zadnej nie podrywa ani nic z tych rzeczy, gejem tez nie jest.

Gość fdrffddfdf
gdy ja wazylam przy 170 cm/55kg pytali czy cos jem... przytylam do 65kg i dopiero zaczeli mowic ze jakos wygladam a mezczyzna?

mordusska -> może z twarzy fajny :P może charakter ma fajny i można z nim pogadać o wielu rzeczach ;)

Gość mięśnie??
wg BMI to już nie jest nawet niedowaga a straszne wychudzenie. A co dziewczyny w nim widzą? Może to samo co w innych chudzinach -czyli skórę i kosci. Taki dziwny kanon urody mamy teraz.

Gość IMO13246
MIĘŚNIE?! Niedawno miałem tyle samo wagi, przy niemal takim samym wzroście. Żadnych mięśni na moim ciele nieuswiadczyłem :D

Gość tez mam chudzielca
Moj facet ma 187 cm i waży 60kg. Niby skóra i kości ale ma fajny twardy brzuszek i nieziemskie pośladki:P co prawda nogi ma bardzo szczupłe nie jest zbyt szeroki w barach, ale mi się podoba;) I też nie narzekał przede mną na samotność. Chociaż chudy jest to fakt, ale nie może przytyć wpierdala więcej ode mnie, a to ja mam nadwagę hehe:P mam takie pytanie czy ktoś przytył jesli cale zycie nie tyl mimo, ze bardzo duzo jadl? czy komus sie to udalo? bo ja probuje go utuczyc chociaz z 10kg no, ale nic to nie daje. Je duzo naprawde duzo. Ja na sniadanie dwie kromki chleba, a on 6. Obiad kopiec ziemniakow, duuzo slodyczy, pizzy, czipsow tez sobie nie szczedzi. Moze on chory jest, co?