Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o.n.a523

Pytanie do mezczyzn

Polecane posty

mam takie pytanie. Jesli mieliscie wiele partnerek to czy jest jakas roznica w seksie chodzi mi o samo w kladanie do cipki czy cipki roznia sie jakos jak jestescie w srodku? czy jest tak samo

Różnią się. Jedne nieco głębsze inne płytsze, jeszcze inne ciaśniejsze inne luźne. Każda kobieta inna i za każdym razem inne doznania.

Gość likefucking.
Kazda cipka ma inny ksztalt, w jedna wchodzisz, jakw dupke od przyjaciela, a w drugiej czujesz sie, jakbys wkladala penisa do mszynki do miesa.

Gość Marcinowaty
Oj różnią się i to bardzo. Czasem jest mokro, a czasem sucho. Czasem jest ciasno, ale nieraz czuć że jest sporo miejsca. No i inaczej smakują:)

Gość Marcinowaty
Ale jak bedziesz brac do ust penisa, to wtedy jest wieksza roznica w smakach niz w smakach cipek

Gość Marcinowaty
Zawsze trzeba się myć:):)

Cipki i penisy mają różne kształty. Każdy rodzi się z innym typem, ale nie jest też ich nieskończenie wiele. Podział jest zwykle na tak ok. 10 typów.

Gość o2 -BBE-
różnią się, dla tego zawsze warto zaciągać do łóżka kobiety, których także na ulicy się nie wstydzimy. dziesiątkom kobiet(ek), które miałem... Cześć $***$ ..:)

Gość 7 UP
7 UP Cześć ...

a jesli moj chlopak podczas seksu bardzo czesto mi mowi,ze mam ciasna,wspaniala itd,goraca cipke to znaczy,ze mowi prawde? czy klamiecie w takich sytuacjach,zeby kobieta czula sie zajebiscie? bo czasem trudno mi uwierzyc,mialam juz dziecko,jestem od niego starsza. no,ale innych cipek nie moge do mojej porownac sama

Gość miki maus
różnią się to wiadomo każda kobieta ma inną budowę ciała ale podstawa to dokładnie wygolona i umyta i wszystko jest oki

Gość miki maus
wiesz zaraz po porodzie to może miałaś troszkę lużniejszą ale pózniej ona wraca do swoich kształtów -wiem jak było z cipką mojej kobiety,zresztą wy jak ją wygolicie ,mięśnie kegla naprężycie to choćbyś bya po paru porodach to facetr powie że jesteś ciasna

Gość Cześć Z.S.K.-BBE-
- ...Prawie, ale nie do końca.

Gość Cześć M.-A. -BBE-
- Nie w każdej sesji, a i noga za gruba, cipka za mało brązowa,

Gość O2 -BBE-
Wychodzi za mnie...

Gość chociaż tym razem
:) cześć

Gość amelka99999
Lubisz mokro, wilgotno ? Użyj żelu ! O wiele lepsze przyjemności ;) Dyskrecja.pl