Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zalozyc...

jaki zakiet do czarnej koronkowej sukienki?

Polecane posty

Gość co zalozyc...

uszylam sobie czarna koronkowa sukienke. Ale ni wiem jaki mam dobrac do niej zakiet...a moze jakies bolerko? jestem blondynka o jasnej karnacji wiec nie chcialabym aby byl czarny...zastanawialam sie nad bialym zakietem ale w sumie sama nie wiem...dodatki bede miala srebrne...

Gość co zalozyc...
czerwien to moj ulubiony kolor, ale zerwieni do tej sukienki raczej nie chce zakladac...

Gość moze zolty
albo turkus? ewentualnie jakis ladny fiolet. te kolory ladnie sie polacza ze srebrna bizu. czerwony i bialy to raczej nie, nudny zestaw i przewidywalny.

Gość tak sobie przypominam
proponuję szary zakiet z bufiastymi rękawami 3\4

Gość miluskamiluskakili
najmodniejsze odcienie teraz to pastelowe, wybierz cos jasniejszego od brzoskwinki, ciepły odcien do jasnej karnacji i wlosow super. ewentualnie kremowy

Gość miluskamiluskakili
popieram, bufki jak najbardziej

Gość moze zolty
brzoskwinia i krem w polaczeniu z czernia nie wygladaja dobrze. jesli chodzi o szarosc - moim zdaniem bedzie to bardzo smutny i zimny zestaw. Bufki sa super. ja stawiam na zolty, cytrynowy najlepej, jesli jestes zimna blondynka.

Gość co zalozyc...
cos nie tak z tym linkiem...hmmm zaciekawil mnie ten turkus...w turkusi jest mi naprawde ladnie, ciekawe zy znajde jakis turkusowy zakiet. Nie chcialabym nic ciemnego bo sukienka jest juz czarna a ja jestem blada wiec wygladalabym chyba jak smierc :)

Gość taka dziwna ze mnie baba
broń boże nie bolerko! bolerka przestają być modne.. bufiaste żakiety sa na topie obecnie!!

Gość co zalozyc...
moze zolty - no wlasnie w odcieniach zoltych mi nieladnie...wygladam w nich naprawde mdlo, jakbym byla chora albo cos...a szkoda bo takie cytrynowe odcinie mi sie podobaja...ale w zielonym, zoltym, szarym, zlotym nie wygladam za dobrze. Najbardziej pasuja mi turkusy, fiolety, czerwienie ( ale nie za jasne ), czernie, biel

Gość co zalozyc...
wiem, ze bufiaste zakiety sa modne ale niestety ja mam szerokie ramiona :( dlatego unikam wszystkiego co bufiaste i co mnie poszerza bo wygladam w nich jak jakas kulturystka...

Gość moze zolty
to szukaj turkusu albo fioletu. Latwo tez dobrac makijaz. no i nie bolerko, jak ktos slusznie zauwazyl. Bufiaste rekawki sa super. ktos wrzucil fajny link z bluzeczka. tak zakiet bylby idealny. Moze poszukaj fajnych materialow i uszyj

Gość miluskamiluskakili
tandetnie mi sie kojarza turkusy z czerwienią. Takie kolory to juz przezytek dziewczyno. Tak jak i te bolerka. Nie rpzesadzaj z ta karnacja, bo na pewno sie umalujesz, wiec nie bedzie źle, a marynarke potem sciagniesz.

Gość moze zolty
to kup klasyczny zakiet, ale kolnierzyk okragly, nie spiczasty.

Gość miluskamiluskakili
o dokladnie, okragły kołnierzyk i rekawy 3/4 Albo zrezygnuj ze studniówki bo nic Ci nie pasuje jak widac