Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to w CV

Jak to wpisac w CV?

Polecane posty

Gość jak to w CV

Hej, mam pytanie. Pisze wlasnie CV, bo poszukuje pracy. Obecnie pracuje bez umowy jako opiekunka do dzieci, ale wiadomo, brak umowy, brak podwyzek sklania mnie do szukania czegos nowego. Nie wiem tylko, czy pisac to w CV i w ogole jak to napisac, ze jestem niania. Z jednej strony to nie ma sie czym chwalic, bo nic nowego nie wnioslam w swoje zycie, nie nauczylam sie niczego jako niania, oprocz powtorki materialu z podstawowki :D Ale tez nie chce, zeby istniala taka luka w CV i wychodzilo, ze sie obijalam przez 1,5 roku. Nie mam umowy, wiec pisac, ze pracowalam dorywczo? Wolontariat czy co? Prosze o wskazowki :)

Gość dziewczyna wloczykija
a nie starczy po prostu ze wpiszesz cos takiego 2009 - 2011 - opiekunka do dzieci

Gość jak to w CV
No tak moge oczywiscie wpisac, jednak jesli zostae poproszona o swiadectwo pracy to co powiem? A w liscie motywacyjnym chcialabym wspomniec o tym, ze sobie tak pracowalam. Dalej tak pracuje i jesli zostane zaproszona na rozmowe to wiadomo, ze beda sie musieli dostosowac do moich godzin pracy. Nie chce zaznaczac, ze robie bez umowy.

Wiekszosc nian pracuje bez umowy. Nie sadze by chcieli swiadectwo pracy.