Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lampnia

Ja i mój M.

Polecane posty

Gość lampnia

Od kilku miesięcy jestem w związku z pewnym mężczyzną (M), znamy się od 8 lat. 6 lat temu M chciał ze mną być, był zakochany, ale ja z różnych przyczyn nie chciałam. Kontakt się nam urwał na jakiś czas, potem znów zaczęliśmy rozmawiać. On spotykał się w sumie przez 2 lata z 1 dziewczyną, potem to skończył bo nie mógł się z nią porozumieć. Ja spotykałam się z kilkoma osobami. Różnica jest jednak taka, że on w swoim związku uprawiał seks, a ja jednak nie chciałam z żadnym. Teraz jesteśmy ze sobą, sypiamy razem, jest fantastycznie. Problem jest taki, że nie mogę się pozbyć uczucia pewnego żalu. To trochę bez sensu. Rozmawiałam o tym z M, ale sama muszę jakoś to uporządkować i proszę Was o radę, anonimowi forumowicze;)

Gość espana..
Ale o co żal??? Przeciez nie chcialas z nim byc? Nic Was wtedy nie laczylo..

Nie rozumiem dlaczego to stanowi dla Ciebie problem. Co innego jakby miał pare partnerek, a on miał jedną! Czuł pociąg fizyczny, więc sie stało. Nie rozdrapuj przeszłości ;/

Gość znaczy sie masz żal ze nie
ciebie posuwał przez te 2 lata ...cóż bywa lalka ...jesli ty z różnych przyczyn nie chciałaś :P M polazł do tej co chciała -proste

Gość 578932579382457983275982
i pomyśl, że ta inna była bardziej wąska niż ty, bardziej namiętna i na dodatek była boska w oralnym seksie :D