Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kd8f88gfgf

JAK SIE DOWIEM CZY KTOS ZAPISYWAL MOJE ZDJECIA Z N-K NA SWOIM KOMPIE???

Polecane posty

Gość kd8f88gfgf

jest sposob na to ? mojej kolezanki byly facet zapisywal sobie jej foty na swoim dysku z naszej klasy ..zobaczyla przypadkiem jak byla u niego i komp jej dal na chwile jak poszedl do łazienki i odkryla ze ma zapisane i to na pulpicie jej foty z naszej klasy ..... jak sie chronic przed tym> ?? boje sie ze jakas msciwa kolezanka moze nawet moje foty sobie z n-k sciagnac i zapisac..mam zablowana galerie ale zdjecie glowne mam normalnie ze kazdy widzi i to zdjecie przeciez tez ktos moze se zapisac na swoim kompie:(

Gość durna prowokacja
:o

Gość dziewczyna wloczykija
hehe, mam nadzieje ze nie ma mozliwosci zeby to sprawdzic:)

Gość też mam taką nadzieję
czasami też sciągam zdjęcia lasek i się przy nich onanizuje Poka swój profil?

Gość klof99gfg
JEST MOZLIWOSC.. NAN KUNPLA INFORMATYKA I JEST GENIALNY..ON TO POTRAFI SPRAWDZIC.

Gość Joasiaaa.qwert
nawet gdyby była blokada można screena zrobić ;] jak sie boisz o msciwe kolezanki nie wystawiaj sie w necie, proste

Gość Informatyk :)))))
Nie mozna tego sprawdzic. To niemożliwe. Jesli masz zablokowana galerie to sciagnac mozna tylko zdjecie glowne a zdjecia z galerii moga sciagnac twoi znajomi. No chyba ze masz calkowita blokade to wtedy dostep masz tylko ty.

Gość loohjhyj
a mozna zobnaczyc jakos zdjecia inne zablokowane? chce zobaczyc dziewczyne bylego ale ma tylko jedno widoczne głowne i jej tam nie widac a reszta zablokowana dla nieznajomych :(

Gość Informatyk :)))))
Jesli jest zablokowana to nie ma sposobu zeby dotrzec do tych zdjec. Chyba ze znasz kogos z jej znajomych i poprosisz ta osobe zeby zgral te zdjecia na ktorych ci zalezy. Innej opcji nie ma