Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odkupięę

Witam! Odkupię biały sweter

Polecane posty

Gość odkupięę

na chłopca w rozmiarze 140 i w bardzo dobrym stanie. Chodzi mi o biały,rozpinany sweter,do komunii

Gość poli27-prawie 28
chłopcu chcesz kupić biały sweter???? :O

Gość odkupięę
Tak chłopcu,na dziewczynki pełno fajnych pelerynek itp,a na chłopca nic nie ma,a co mu ubiorę jak będzie chłodniej?

Gość odkupięę
nieeee,mój syn pójdzie w albie,i na to chciałabym,tak na wszelki wypadek sweterek rozpinany. Nigdzie nic takiego nie widzę,widziałam tylko jakieś brzydkie białe polarki pod spód

Gość pod spod kurtka biala
nie zakladaj sweterka

Gość odkupięę
Wydaje mi się,że jak ubiorę mu coś pod spód to będzie wyglądał jak napompowany

Gość Już nie wim...
Ja córce założyłam ciepły biały podkoszulek z długimi rekawami. Wprawdzie są bolerka itd, ale chciałyśmy, żeby dzieci wygladały tak samo i nikt nic na górę nie zakładał.

Gość odkupięę
Pod spód mówicie? No nie wiem,jakoś nie jestem przekonana,jeżeli nic ładnego nie znajdę,to pewnie będę musiała założyć coś pod spód. W każdym bądź razie,gdyby któraś z mam miała takowy sweterek to proszę o wpis,będę tu zaglądać :)

Gość masz tutaj linka
a probuj poszukac podkoszulka tzw. termalnego w kolorze bialym lub kremowym z dlugim rekawem - moze lepiej bedzie pasowal. My mamy takie z petit bateau -50%welna 50% bawelna,ale mysle ze sporo jest firm ktore produkuja takie rzeczy

Gość tylko granat
Ni zakłądaj chłopcu białego , kogo chcesz z dzieciaka zrobić????? kup mu ładny np. granatowy sweterek,który jeśli będzie chłodno załozysz mu na albe.!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie rób wiochy !!!

Gość odkupięę
Biały kolor do Komunii św to wiocha???

Gość odkupięę
up up up

Gość pewnie, że wiocha
i dlatego tak trudno ci go kupić he he he. Załóż dzieciakowi bieliznę termalną, albo taki cienki polar pod spód. Nic mu się przez tą godzinę nie stanie. Mrozów przecież nie będzie

Gość wiocha jesli ma byc dla chlopc
dziewczynce to jeszcze rozumiem, ale chlopcu? Tak jak ci radza, kup cieplejszy podkoszulek> koszule bedzie mial z dlugim rekawem, pod to termalny podkoszulek z dlugim rekawem. ewentualnie garniturek ale pod albe, wiele chlopcow tak ubranych na komunie widzialam, nigdy w bialym sweterku. Dziecko cie znienawidzi, a potem jak bedzie ogladalo zdjecia to dopiero bedzie mialo zal do matki ze je tak ubrala

Gość odkupięę
Mówicie,że sweterek nie? No nie wiem

Gość Kup takie coś...
http://allegro.pl/termoaktywna-koszulka-jony-srebra-140-146-i1427872928.html Zamiast sweterka, kup pod spód bieliznę termoaktywną. Sweterka potem nie wykorzystasz za bardzo ale jeśli Ci zależy to na allegro jest np taki http://allegro.pl/sweterek-chlopiecy-bialy-komunia-producent-140-i1432182805.html Ja bym radziła kupić koszulkę, potem będzie idealna na chłodniejsze dni.

Gość odkupięę
Kup takie coś... --- dzięki,ten sweterek już widziałam,nie podoba mi się,ale taka koszulka termoaktywna to dobra alternatywa dla sweterka. Musze to przemyśleć :)

Gość ale przeciez komunie sa w maju
a wtedy jest cieplo :)

Gość bukaa
Mam ten sam problem. :( W zeszłym roku w maju na komunię było 10 stopni. :( Bieliznę termoaktywną syn ma, ale szarą, więc boję się, że cała alba będzie wyglądała na zszarzałą. Zobaczymy.

Gość odkupięę
No właśnie,nigdy nie wiadomo jaka będzie pogoda,może być upał 30 st a może być ledwo ponad zero st :(