Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaaa111

Huśtawka GRACO SWEET PEACE

Polecane posty

Gość izaaa111

Proszę o opinie osób które użytkowały tą huśtawkę.

Ja mam hustawke graco ale czy to sweet peace to nie wiem;) jestem z niej bardzo zadowolona, maly czesto w niej usypial wieczorem wiec pozniej tylko przeniosilam go do lozeczka. Rano jak wstaje nadal go w niej sadzam i oglada sobie bajki a ja w tym czasie moge posprzatac itd

ja mam taką huśtawkę, dostalam w prezencie od teściowej , narazie jestem zadowolona , w sumie moja mala ma dopiero dwa miesiące więc i tak dużo śpi, ale nastawiam jej zawsze wibracje i melodyjke i moge spokojnie coś robić, w zasadzie hustawka posiada 6 róznych predkości, wibracje i inne cuda, ale mi spokojnie narazie wystarcza jedna, więc jeśli chcesz mieć chwile spokoju to polecam :)

Gość mama Adaisa.;)
Polecam tę huśtawkę.;) Mąż kupił ja naszemu maluszkowi ,kiedy byłam jeszcze w szpitalu. Kiedy dowiedziałam się ile jest warta - nie powiem,że troszkę się zezłościłam. Ale kompletnie bezpodstawnie. Adaś od rana zawsze bardzo chętnie leży w huśtawce, mogę w tym czasie posprzątać , ugotować obiad. Stawiam huśtawkę w pobliżu i nie martwie się,że coś będzie nie tak. Mały bardzo chetnie zaspypia w niej. Jest bardzo ładna i naprawdę fajnie wygląda w pokoiku , czy nawet w salonie. Nie jest typową "rupieciarnią" komfortowa, wielofunkcyjna. Mały ma dopiero 3 miesiace,może dlatego jest mu dobrze w huśtawce. Potem jak juz zacznie sie wiercić i kręcić , będę sie jednak troszkę obawiała,bo nie wydaje mi się, że stabilność huśtawki pozwoli na jakieś wygibasy Adasia.;)

Gość mama Adaisa.;)
Polecam tę huśtawkę.;) Mąż kupił ja naszemu maluszkowi ,kiedy byłam jeszcze w szpitalu. Kiedy dowiedziałam się ile jest warta - nie powiem,że troszkę się zezłościłam. Ale kompletnie bezpodstawnie. Adaś od rana zawsze bardzo chętnie leży w huśtawce, mogę w tym czasie posprzątać , ugotować obiad. Stawiam huśtawkę w pobliżu i nie martwie się,że coś będzie nie tak. Mały bardzo chetnie zaspypia w niej. Jest bardzo ładna i naprawdę fajnie wygląda w pokoiku , czy nawet w salonie. Nie jest typową "rupieciarnią" komfortowa, wielofunkcyjna. Mały ma dopiero 3 miesiace,może dlatego jest mu dobrze w huśtawce. Potem jak juz zacznie sie wiercić i kręcić , będę sie jednak troszkę obawiała,bo nie wydaje mi się, że stabilność huśtawki pozwoli na jakieś wygibasy Adasia.;)

Gość ananasek..
ja także dostałam taką huśtawkę w prezencie od ciotki z zagranicy i jest świetna! szczególnie te różne bujania, wibracjie i melodyjki:P

Gość wózkomania
fajna fajna, ale chyba nie na moją kieszeń:)

Gość alibabcia/
ja dostałam taką od ciotki, początkowo bałam się że mi sie do niczego nie przyda bo dziecko nie chciało w niej leżeć, ale jak zaczął podnosic glowe to sie stała jedynym miejscem gdzie lezal spokojnie jak mu powłaczałam wszystko to był zajety przynjamniej na pół godziny:)

Gość mamaniela,
oooo bardzo fajna... zastanowię się czy wartobo jednak troche kosztuje, ale pasowałaby mi ta beżowa do pokoiku :P

Gość GRACO
Huśtawka super :) i funkcje i wszystko :)

Gość tylko po co
a po co tyle tych funkcji?? zwykłe bujanie już nie wystarcza?

Gość huśtawka na baterie
Zgadzam się, żaden bujaczek nie umywa się do huśtawki na baterie a sweetpeace jest boska !!! ja mam taką zwykłą ale z przyjemnością bym się zamieniła

Gość przyszła_mama_oliwki
moja przyjaciółka ma ta huśtawkę i napisze tylko jedno- kupuje na mur beton! tylko za te kilka miesięcy Nie dość że ładna i luksusowa ( jak ktoś lubi ładne rzeczy) to fajne ma funkcje no i uspokaja jej wiecznie płacząca córę w kilka sekund dosłownie odjechana jest :))))

Gość kdyvcbywhbh
cena spora ale WARTO WARTO WARTO Dziewczyny naprawdę ta huśtawka sie sprawdza w usypianiu maluszka. Jak macie z tym problem to nic tylko do sklepu ! Moja córcia nawet jak była chora ostatnio i tylko na rekach i przytulanko i nie chciała mi w wózeczku minuty nawet sama leżeć to w huśtawce bez problemu mi zasnęła jak mi ręce juz posłuszeństwa odmówiły. Moja przyjaciólka tez ma hustawkę tylko inną i jej synek nawet pięciu minut w niej nie chce lezeć, a w mojej bez problemu - tez nawet ostatnio nawet zasnął - nie wiem może w tej sweetpeace naprawdę coś jest w tym bujaniu takiego niesamowitego

Gość ana_bella
Ja myslałam o huśtawce ale myslałam o fisherze bo wiele osób chwali ale jak czytam to fisherowska tej od Graco nie dorównuje w niczym chyba Takie naturalne kołysanie musi być dla dziecka bardzo korzystne i praktyczna że mozna zmienić w lezaczek czy nosidełko , podoba mi się A jak kolorystyka? Są jakies ciekawe kolory tych huśtawek?

Gość Taktu
Hustawka fajna, ale hałasie mechanizm. Wydać 1000zl na coś co dla niemowlaka jest złe bo złe leży - nieplasko, a po 6 mies jest za mała

Gość sa__mmi
Taktu, Ty chyba pojęcia nie mas zo tym co dla dziecka dobre i tylko na cenę patrzysz mechanizm hałasuje? Co za bzdura jakaś Huśtawka jest cicha, a pozycja dziecka bardzo wygodna i bezpieczna, przystosowana w 100% do maleńkiego dziecka mam i wiem co piszę

Gość już za 3 tygodnie!
Dzięki dziewczyny za opinie! Również zakupiliśmy huśtawkę. Co prawda maluszek dopiero za 3 tygodnie zobaczy świat ale już stoi rozpakowana i niecierpliwie czeka:) Pozdrawiam

Gość gość
dziewczyny, naprawdę cicho chodzi mechanizm? ja kupiłam dzis i jest dość głośny.... nie wiem, czy mam taki egzemplarz, czy coś?

Gość gość
Nie mam choć chciałaby mieć . Widziałam nie raz u przyjaciółki - jej rodzice zafundowali ( moi coś nie pomyśleli :( ) wg mnie mechanizmu nie słychać , za to ma fajne melodyjki

Gość gość
nasza córeczka jak była niespokojna z powodu bólu brzuszka, czy w zaziębieniu niespokojna ta huśtaweczka działała cuda. Dostalismy ją od mojej koleżanki z anglii, jeszcze chyba w polsce o nich nie słyszano. Dla mnie graco Sweetpeace to magiczne urządzenie

Gość gość
Huśtawka jest super, dostaliśmy ją na prezent jak urodziłam synka no i hustawka uratowała mi życie:) jak mały był niespokojny dawałam go do huśtawki, puszczałam melodyjki, on spokojnie sobie zasypia, buja się, a ja mam czas by ogarnąc mieszkanie czy po prostu obiad jakis ugotowac. Super pomysł , ten kto ją wymyślił powinien dostać Nobla

Gość gość
Potwierdzam wszystkie superlatywy! Sweetpeace to cudo! Mam ok tygodnia i jestem zachwycona

Gość gość
Sami teraz mamy zamiar kupic Graco Sweetpeace na gwiazdkę dla naszego szkraba, wiem ze jest warta swej ceny. Koleżanka ma i sa zachwyceni nie tylko fajnie usypia w niej malucha ale i jak kolki ma straszne potrafi go to kołysanie wyciszyć.

Gość gość
Ja właśnie sobie zamówiłam od rodziców i teściów na prezent na Chrzciny taka huśtawkę - powiedzcie czy sweetpeace ZEN czymś konkretnym rożni się od LEO ? bo jest w niższej cenie a z opisu wynika że taka sama

Gość gość
Chyba tylko wyglądem i zabawkami - wszystkie modele maja te same funkcje jak przeglądałam. Sama sie przymierzam żeby kupić dla mojego maleństwa, czytałam że pomaga nawet przy kolkach

Gość Jedynaczka4
Tą hustawkę kupiła mi moja babcia dla maluszka.Teraz dziecko ma pół roku i jest za mała.Mam drugą kolorową, z regulacją, znacznie większą, z zabawkami i melodyjkami, piekne kolory którą kupiła mi moja mama,również jestem zadowolona,