Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isobel88

Jestem zbyt ambitna?

Polecane posty

Gość Mam tak samo jak ty..
"tez jak ona wolisz zwierzęta....tak bywa..." - w tym kontekście także obrażasz mojego męża! Nie życzę sobie..

"ani też kolejne inwektywy pod moim, jak i mojego męża adresem" - gdzie tu widzisz inwektywy? Kobieto, piszę teraz już poważnie: ZACZNIJ SIĘ LECZYĆ. Bez odbioru.

Gość cent|_|rion
Mam tak samo jak ty.. masz męża? nie wiedziałem myślałem że jesteś sama

"tez jak ona wolisz zwierzęta....tak bywa..." - w tym kontekście także obrażasz mojego męża! Nie życzę sobie.. "wolę jednak psa.. Stare panny zupełnie mnie nie kręcą .." to pewnie JA napisałem , więc nie pierdol , ok? :D

Lady_of_Shalott "ani też kolejne inwektywy pod moim, jak i mojego męża adresem" - gdzie tu widzisz inwektywy? Kobieto, piszę teraz już poważnie: ZACZNIJ SIĘ LECZYĆ. Bez odbioru" Zadajesz pytanie i piszesz bez odbioru? SAMA SIĘ LECZ DZIUNIA! :D

revolver - to była ironia.. Co wcale nie znaczy, że możesz Ty tak pisać o moim mężu. Tak jak mogę o swoim mężu np. napisać dupek, to Ty nie masz podstaw, aby tak napisać. Nieprawdaż?

revolver - to była ironia.. Co wcale nie znaczy, że możesz Ty tak pisać o moim mężu. a moje szyderstwo mogę sobie pisać co chcę i wyciągać jakie chce wnioski na publicznym forum i zostać zbanowanym za to także... nieprawdaż? Tak jak mogę o swoim mężu np. napisać d**ek, to Ty nie masz podstaw, aby tak napisać. Nieprawdaż? gdybym miał patrzeć przez Twój pryzmat mógłbym, ale nie musiałbym...:P

revolver - tak się składa, że twoje szyderstwo nie jest twoje, bo szydzisz ze mnie i mojego męża. Więc w żaden sposób nie jest twoje.

revolver - chcesz szydzić, szydź z siebie... Wtedy możesz do woli. I będzie to tylko twoje. Bez dwóch zdań.

revolver - tak się składa, że twoje szyderstwo nie jest twoje, bo szydzisz ze mnie i mojego męża. Więc w żaden sposób nie jest twoje. moje nie jest moje , tylko twoje , bo jest o tobie? haha :D prawa autorskie do szydery należą się temu o kim mowa , nie temu , kto je wygłasza? :) prześpij się malutka naprawdę i wstaniesz jutro bardzo rześka 💤

Gość a ja uważam , że
z twoim mężem musi być coś nie tak skoro jest z taką kretynką jak ty. pisz sobie dalej i tak każdy za imbecyla cię ma, niczego nie udowodnisz , każdy twój post to kpina. na twoim miejscu zapadłabym się pod ziemię. pewnie żadna z ciebie artystka tylko cizia na dorobku , która wychyla się na przyszłość pewna swoich osiągnięć. Ludzie na poziomie nie dają się wdawać w takie dyskusję więc wnoszę , że z ciebie zwykła hipokrytka a jakby tego było mało to narcystyczna idiotka.

a ja uważam , że - i z wzajemnością. :D Oprócz znajomości inwektyw, nic inteligentnego tutaj nie ma. A ponieważ wiadomo, że inwektyw nie muszą używać ludzie inteligentni, bo mają argumenty dużo większej wartości, to wniosek nasuwa się sam...

Gość a ja uważam , że
o jakiej wartości piszesz skoro nic sobą nie reprezentujesz? takich frajerek jest na pęczki , nie zasługujesz na ładne wyrażenie pod swoim adresem więc będę cię nazywać w ten sposób- na szacunek innych trzeba sobie zapracować a ty masz pysk od ucha do ucha zaś mądrego nic nie wnosisz do tematu

"prawa autorskie do szydery należą się temu o kim mowa , nie temu , kto je wygłasza?" Akurat w przypadku szydzenia, a raczej obrażania, to nie chodzi o prawa autorskie, a o kodeks karny, a dokładnie: Art. 216. 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku." Prawa autorskie są z pewnością twoje, wcale Ci ich nie odbieram. :D

a ja uważam , że - tym bardziej nic nowego w agresywnym zachowaniu. Nawet tutaj występujesz w tłumie. Jesteś tylko punkcikiem, któremu się wydaje, że ma prawo obrażać. I to niby dowód na co? Że jesteś lepsza, bo potrafisz obrazić? To prymitywizm.

a ja uważam , że - wow nawet wkleić link potrafisz, fakt to jest coś.. :D Wybacz ale nie zajrzę, jakoś nie ciągnie mnie do poziomu jaki reprezentujesz. Biegnij, tyle topików, jeszcze tylu ludziom możesz napisać jak są głupi..

Gość Ty Mam tak samo jak ty
Jesteś psycholką. Chorą na swoim punkcie porypaną i zakompleksioną babą. Rodzice nieźle zryli ci psyche, skoro wszędzie widzisz ataki na siebie.

Gość Ty Mam tak samo jak ty
Acha i jeszcze jedno: na końcu zdania stawia się jedną kropkę a nie dwie. Nieźle się uczyłaś.