Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WiolaG

granica przyjaźni

Polecane posty

Gość WiolaG
Na pewno nie jestem obojętna jemu ale czy to milosć, nie wiem, to wszystko takie zakazane, trudne...

Gość NIE MA PRZYJAZNI MIEDZY
KOBIETA I FACETEM KIEDY TO WASZE UMYSLY POJMĄ ? ZEBY FACET I KOBIETA MOGLI SIE EWENTUALNIE PRZYJAZNIC TO MUSI BYC SPEŁNIONY WARUNEK O JAKIM W TWOJEJ SYTUACJI NIE MA MOWY. NIE MOZE BYC CHEMII MIEDZY NIMI, NIE MOGA SIE SOBIE PODOBAC, MUSZA BYC DLA SIEBIE ASEKSUALNI! NAJLEPIEJ JAK FACET JEST GEJEM A KOBIETA LESBIJKA LUB JEST ZAKOCHANA W SWOIM FACECI NA MAXA. TO JEST JEDYNY WARUNEK DLA SZCZEREJ PRZYJAZNI. W INNYM WYPADKU NIE JEST TO MOZLIWE BO ZAWSZE WYJDZIE Z TEGO COS WIECEJ OD JEDNEJ LUB DRUGIEJ STRONY! MOZESZ SOBIE WMAWIAC AUTORKO ZE NIC MIEDZY WAMI NIE BEDZIE ALE SIE OSZUKUJESZ. MYSLISZ ZE JAK RAZEM CHODZICIE NA SNIADANKA LUB PISZCZECIE SMSY DO SIEBIE TO TO JEST PRZYJAZN? A NAWET NIE WIESZ TAK NAPRAWDE CO WAS ŁACZY! WOGÓLE ZASTANAWIA MNIE JAK TWÓJ FACET MOZE AKCEPTOWAC TEGO TWOJEGO PRZYJACIELA.

Gość Ed3k z krainy kred3k
Jest przyjaźń ale to muszą być znaki zodiaku które do siebie nie pasuja

Gość WiolaG
to co jst między nami Twoim zdaniem? Chcesz powiedziec jak ktos wyżej ze on jest we mnie zakochany i wczesniej czy póxniej ja też pęknę?

Gość Ed3k z krainy kred3k
Spróbuj zerwać na jakiś czas kontakt to się przekonasz

Gość WiolaG
Nie da rady bo razem studiujemy, po drugie nie chce strzelać fochów za nic, tym bardziej ze on tak o mnie dba, po trzecie brakowaloby mi go, tęsknilabym...

ponawiam pytanie gdzie sie wylegaja takie osobniki jak wiola? a przy okazji, powiedz autorko swojemu facetwoi to co tu napisalas, bedziesz miala problem z glowy :-)

Gość WiolaG
szczery i czego sie mnie ciągle czepiasz

Gość gziugzium ;)
14:33 WiolaG szczery i czego sie mnie ciągle czepiasz Hahaha spoko, to dopiero początek jego możliwości potem będzie chciał ci wmówić że to ty do niego pierwsza piszesz i że za nim łazisz ...:)

Gość ale....
nie upaj, tylko pisz:D

Gość WiolaG
może ktoś jeszcze>