Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WiolaG

granica przyjaźni

Polecane posty

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie ma przyjaźni damsko-męskiej, zawsze sie to konczy w łózku

Polaaaa posiedź jeszcze trochę na kafe... może jeszcze coś bardziej twórczego Cię nawiedzi... :)

przyjaźń miedzy kobietą i mężczyzna może być trwała tylko wtedy , gdy przyjaciele nie podobają się sobie fizycznie...

12:01 [zgłoś do usunięcia] Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie ma przyjaźni damsko-męskiej, zawsze sie to konczy w łózku a czemu nie poleciałaś dalej z tematem... np. zawsze kończy się w łóżku oraz ciążą

Gość WiolaG
revolver---my się sobie podobamy Nadzieja---nie pisz już

revolver---my się sobie podobamy więc czekajcie cierpliwie , aż jedno nie wytrzyma :D

Gość WiolaG
ale skoro jesteśmy zajęci to będziemy starać sie to szanowa ci nie przekraczać granicy. Ludzie przyjaźnia sie latami

ale skoro jesteśmy zajęci to będziemy starać sie to szanowa ci nie przekraczać granicy. Ludzie przyjaźnia sie latami rozumiem ...ale nie jest łatwo , gdy partner będzie zawodził , a przyjaciel doskonale "rozumiał"...może zrodzić się uczucie ...:)

tak tak, bedziecie sie bardzo szanowac, z kazdym dniem bardziej, to pewne zamiast zadawac debilne pytania na forum zapytaj swojego chlopaka co sadzi o tym, ze twoj przyjaciel ma taki wspanialy kontakt z toba, ze tylko sie przytulacie i calujecie w policzki

Wiola, ile razy trzeba Ci napisać, że to nie jest przyjaźń żebyś łaskawie przyjęła to do wiadomości? :)

Gość WiolaG
revolver----no nie jest łatwo, taka przyjaźń wymaga pewnej dojrzałości, u mnie z partnerem ok ale sa w zyciu tez inne problemy i zauwazyłam że one nas - przyjaciół bardzo do siebie zbliżają Sukienka---moze i nie jest, może to juz poczatki czegoś wiecej, mam rozterki, wątpliwości, az takie dziwne?

revolver----no nie jest łatwo, taka przyjaźń wymaga pewnej dojrzałości, u mnie z partnerem ok ale sa w zyciu tez inne problemy i zauwazyłam że one nas - przyjaciół bardzo do siebie zbliżają przyjaciół przede wszystkim przyciągają problemy z chęci zrozumienia przez kogoś inengo ...

Wiola, nie może tylko na pewno. Sam fakt założenia tego tematu i Twoje "dylematy" świadczą o tym, że granica o którą pytasz została przekroczona. I tak, to dziwne, że tego nie widzisz.

Gość WiolaG
sukienka---ale nic bliższego przecież między nami nie było

Gość po Imprezie
Granicą są wzajemne intencje. Jeśli któraś ze stron chce "przy okazji "załatwić coś dla siebie (np. seks, a może "nową" miłość) to wtedy kończy się przyjaźń. Inną kwestią jest, czy na to "przy okazji" możemy sobie pozwolić.

" po co założyłaś...." a po co odpisujesz? Jak sam sobie odpowiesz na to pytanie, to o ile twoje życie będzie prostsze....

" a jeśli ktoś założy jutro top o wyższości muchy domowej, nad niedomową", to też się będziesz wściekał na autora topu, a nie na siebie, że dajesz się wciągać....?:)

Gość WiolaG
Granicą są wzajemne intencje. Jeśli któraś ze stron chce "przy okazji "załatwić coś dla siebie (np. seks, a może "nową" miłość) to wtedy kończy się przyjaźń. Moje intencje są szczere, zaden seks nie wchodzi w gre (wiem ze zaraz ktoś napisze ze tylko na razie, ale ja widze i czuję jak on się zachowuje wobec mnie, widze że jest dla mnie dobry wyrozumiały, mam w nim oparcie itp , a on...nic za to nie chce0

Gość nadzieja ty masz cos z glowa
i to jak:O nawet nie probujesz pisac na temat:Oty po prostu tego nie potrafisz:Oto dla ciebie za trudne:O

Gość ale....
Za trudne to dla ciebie skarbie wszyscy ci piszą jedno i to samo, a ty nadal nic nie rozumiesz:D

Gość Nadzieja8 to psychik na rencie
:D

Gość WiolaG
Jem kupę zs :D

Gość o jejeku jej
Moje intencje są szczere, zaden seks nie wchodzi w gre (wiem ze zaraz ktoś napisze ze tylko na razie, ale ja widze i czuję jak on się zachowuje wobec mnie, widze że jest dla mnie dobry wyrozumiały, mam w nim oparcie itp , a on...nic za to nie chce0 hellllo---to pytanie wskazuje ze mu nie ufasz i doszukujesz się ukrytych intencji,a wiec tłumacząc byś zrozumiała NIE ŁĄCZY WAS PRZYJAŻN ,tylko jakieś tam zrozumienie i ZAUROCZENIE,FASCyNACJA

Gość WiolaG
ojejkujejku ale to nie było pytanie tylko odpowieź na czyjeś pyt wyżej,To było stwierdzenie żeon się dla mnie ardzo stara i przy tym jest bezinteresowny, a w przyjaźni tak chyba jest...

Gość Izaigaa
on cie kocha bo wątpię żeby facet tak się angażował i biegał za toba całymi dniami i nic do ciebie nie czuł