Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angela122

Włosy Farbbowanie rozjaśnianie??

Polecane posty

Gość kozibonk...
poszukaj farby Joanna o nazwie- ''Rozjasniacz na Tandetny blond''

Gość ZAUWAŻCIE TEN SZCZEGÓŁ
DZIEWCZYNO NIE RÓB TEGO!!!! WIEM CO MÓWIE BO SAMA TEGO DOKONAłAM !!! Myślałąm ze bedzie ładnie a tu zonk. nie pasuje mi, ile ja bym dala zeby teraz miec swoj ciemny blond. ROzjaśniacz niszczy włosy i jak na niego nałozylabym teraz jakakolwiek farbe to by mi je wypalilo, poza tym utlenione wlosy ciezko zafarbowac bo sa pozbawione pigmentu i nastepna farba nie ma sie czego trzymac i sie szybko splukuje :(::(:(:( Poza tym to jest wieśniacki kolor, taki robia wieśniary, mnie namowila rodzina, mowili ze bedzie extra, fryzjer to samo, ale ile łez wylalam to szkoda gadac.

Za pierwszym razem żadna farba nie da ci efektu czysty jasny blond.Ja też jestem ciemną blondynką,ale postanowiłam się rozjaśnić ze względu na swoją bardzo jasną karnację,w ciemnych włosach wyglądam jak śmierć:- Najpierw wyszły mi rude,za drugim jasne miałam tylko na czubku głowy,kiedy włosy miałam całkiem długie,obcięłam rudą część i zapuściłam,farbując co 3m-ce.Opłaciło się,teraz mam włosy do łopatek jasny blond i nareszcie wyglądam tak,jak zawsze chciałam.Rozjaśniacz rzeczywiście odradzam,niszczy włosy.Natomiast jasny blond oczywiście nie jest kolorem wieśniackim,bzdur nie słuchaj!Farbowane włosy trzeba pielęgnować odżywkami,np.Timotei.

Za pierwszym razem żadna farba nie da ci efektu czysty jasny blond.Ja też jestem ciemną blondynką,ale postanowiłam się rozjaśnić ze względu na swoją bardzo jasną karnację,w ciemnych włosach wyglądam jak śmierć:- Najpierw wyszły mi rude,za drugim jasne miałam tylko na czubku głowy,kiedy włosy miałam całkiem długie,obcięłam rudą część i zapuściłam,farbując co 3m-ce.Opłaciło się,teraz mam włosy do łopatek jasny blond i nareszcie wyglądam tak,jak zawsze chciałam.Rozjaśniacz rzeczywiście odradzam,niszczy włosy.Natomiast jasny blond oczywiście nie jest kolorem wieśniackim,bzdur nie słuchaj!Farbowane włosy trzeba pielęgnować odżywkami,np.Timotei.

Gość ZAUWAŻCIE TEN SZCZEGÓŁ
No nie wiem, mi w każdym razie nie pasują, czuję się jak ostatnia tipsiara :(:(:( Co robić? Już bym zniosła zwykły blond, jakis złoty, ale mam platyne :(:(:(:(:( Zznowu mi sie chce ryczeć:(:( Jak przyciemnić to do złotego blondu? POMOCY!!!

Nie no,platyny nie mam,bez przesady..Co do ciebie,to może wypróbuj jakąś farbę Palette firmy Schwarzkopf,np.czekoladowy brąz WN5?Jest naprawdę mocny ten kolor,z platyną dałby sobie radę..Trochę się zmywa,ale jest na tyle ciemny,że i tak zrobi z ciebie na powrót ciemną blondynkę.Można zawsze spróbować..

Gość BladowłosaMerz.
Ja jasny blond uzyskałam z czerwieni, najpierw rozjaśniacz a potem dwie serie farba popielaty blond. I kocham siebie w tych włosach :)

Gość no nie co ty gadasz
najładniejszy jest kolor naturalny, to znaczy taki, w którym się ktoś urodził, czyli szatynkom jest najładniej w brązie, blondynkom w blondzie, brunetkom w czarnym, a rudowłosym w rudym

Ooj,w przypadku niektórych osób nie można tego powiedzieć.Mnie ciemne włosy oszpecają,przez nie moja twarz wydaje się blada jak świeżo otynkowana ściana:( Poza tym ciemny blond wyostrza mi rysy twarzy.Nawet mama i koleżanki powiedziały mi,że zdecydowanie wolą mnie jako jasną blond.Poza tym w ogóle nie przepadam za ciemnymi włosami.

Gość co robiccc
słuchajcie, mam kolor włosów ciemny blond i chce kupić rozjaśniacz ale czy też będzie widać mi odrosty?