Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak wybrałemmmmm

Mam 28 lat i jestem prawiczkiem - czy powinienem zasponsorować jakąś studentkę ?

Polecane posty

Gość tak wybrałemmmmm

Szkoda marnować więcej czasu na czekanie na miłość bo taka nie istnieje. Lata lecą, a w moim wieku prawictwo już tylko przeszkadza w poznawaniu kobiet. Pomyslałem o zasponsorowaniu jakiejś studentki. Kilka miesięcy takiego układu wystarczy. Myślę, że to dobry pomysł. Ona będzie mieć pieniądze, a ja nabiorę doświadczenia seksualnego. To doświadczenie będzie przydatne jeśli poznam jakąś kobietę z którą będę chciał być w związku. Mam pytanie szczególnie do facetów, czy to dobry układ ???

Gość Eleeene
witaj ,mam 23 lata i moglabym zostac Twoja nauczycielka ,z kad jestes ?

Gość fgggggg
Jak już to: skąd- pani studentko

Jak chcesz nabrać doświadczenia seksualnego to lepiej rozejrzyj się za jakąś galerianką. Przynajmniej będzie taniej :D

Gość Eleeene
fgggggg, nie napisalam ze jestem studentka, a w temacie nie chodzi o nauke gramatyki tylko o sztuke kochania

Po co masz kogoso sponsorowac ? Zedrze z ciebie ostatnie lachy i tyle bedziesz mial. Idz do dziwki. I akurat jesli taka maja byc wszystkie prowokacje to daje im 8/10.

Gość Zapraszam - Tarot allegro!!

Gość gość
nie mozesz znalezc normalnej kobiety?

Gość gość
Jaka kobieta zaakceptuje fakt bycia prawiczkiem? Prostytutka.

Gość gość
Sponsoring jest dla tych co juz cos maja doswiadczenia proponuje zaczac od godzinowych spotkan to sporo czasu jak na poczatek. Prostytutka light na poczatek wystarczy sponsoring na zaawansowanym poziomie moze byc choc drozszy od prostytutki light ale tenszy niz wlasna dziewczyna.

Gość gość
"Lata lecą, a w moim wieku prawictwo już tylko przeszkadza w poznawaniu kobiet." Na czole masz wypisane prawiczek? Skąd ktoś ma o tym wiedzieć? Chyba że jesteś taki głupi że na pierwszej randce o tym wspominasz zamiast coś ściemnić. Doświadczenie... oglądaleś kiedyś p****le? Będziesz wiedział jak sie za to zabrac

Gość kobiety rozpoznaja ze ktos
prawiczkiem jest. to da sie wyczuc.

Gość gość
tak zasponsoruj