Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BladowłosaMerz.

Mam już dość...

Polecane posty

Gość BladowłosaMerz.

Poznałam dwa miesiące temu faceta, długowłosy, pięknie grał na gitarze dla mnie piosenki...namiętność między nami wybuchła dość szybko i doszło do paru zbliżeń. Cały czas myślałam, że jesteśmy już razem a on ostatnio powiedział, że nie może mi nic obiecać i że zaczeliśmy to "od dupy strony". Jestem urażona i sfrustrowana :O Na ostatnim spotkaniu znowu ciągnął mnie do seksu, a jak nie chciałam to stwierdził "co jest z toba". Niby taki romantyk i co tylko... W końcu musiałam mu dobrze zrobić ze strach, że mnie zostawi. Bo jemu chyba nie zależy... wczoraj wyjechał na 3 dni do Francji, nawet się nie pożegnał przed wyjazdem... Nie wiem, czy to ma sens. Ale wiem, że go kocham :( Faceci są podli.

Gość BladowłosaMerz.
up, nie ma tu innych, złamanych serc...?

Gość wweenniiaa
sens? jaki sens? chcesz to dalej pozbawiaj sie godnosci.

Gość wweenniiaa
spotykajac z nim. na twoim miejscu zerwala bym z nim kontakt. bylam z facetem 3 lata rozstanie raczej z jego winy, kolejne 2 lata zmarnowalam na spotykanie sie z nim bo mialam nadzieje ze wroci do mnie. niestety on spotykal sie ze mna tylko dla seksu. w koncu postanowilam zerwac kontakt bo zadnego sensu to nie mialo i tobie tez radze....

Gość BladowłosaMerz.
wweenniiaa Chyba masz rację... Ale myślałam, że facet 28 lat chce już czegoś więcej... Ja mam 21, ale nie chcę być traktowana jak przyjemność na chwilę. A tak to niestety wygląda. Zmieniałam prace ostatnio, nawet się nie zapytał co teraz będę robić :( Jego chyba tylko obchodzi jedno, a niby takie romantyczne wiersze pisał itp. ech...

Gość hyuy
tak to jest jak się daje dupy za szybko

Gość BladowłosaMerz.
hyuy A co ty możesz o tym wiedzieć? Pisał dla mnie wiersze, komponował piosenki, tak pięknie mówił o przyszłości... Myślałam, że to miłość na zawsze. A potem wypalił z tym, że nie jest gotowy... Tylko, że ja się na kochanke nie nadaje. Za duże serce mam...

faceci nie sa podli tylko takie kobiety jak ty sie upodlaja daj sobie spokuj, gosc chce sobie poruchac

Gość BladowłosaMerz.
Ten aksamitny głos i głębokie oczy... Nie, myślę, że nie myśli tylko o jednym :)